50% korting op dagentree bij verschillende wellness resorts >

Zoek binnen:

Dankzij déze massagetechniek krijg jij weer een jonge en stevige huid

Iedereen wordt een dagje ouder en dat gaan we op den duur ook merken aan onze huid. Een jonge, strakke huid willen we allemaal wel. Gelukkig is dit mogelijk dankzij een speciale massagetechniek. 

De massagetechniek die ervoor zorgt dat jouw huid er jonger en steviger uitziet wordt bindweefselmassage genoemd. In vergelijking bij ‘normale’ massages, waar de focus ligt op het masseren van de spieren, wordt er bij deze massagetechniek gefocust op het masseren van het weefsel tussen de opperhuid en de spieren. Door dat gebied te masseren en te stimuleren komen de stoffen collageen en elastine vrij. Deze stoffen zorgen ervoor dat je huid er jonger uitziet en wordt verstevigd.

Advertentie

Maar deze massage is niet alleen ideaal voor mensen die een oudere huid hebben. Ook voor mensen die een verslapte huid hebben als gevolg van gewichtsverlies kan deze massage ervoor zorgen dat de huid weer strakker en sterker wordt. Daarnaast is deze massage onder andere geschikt voor mensen die last hebben van rimpels, een slecht doorbloede huid en voor vrouwen die last hebben van cellulite en striae.

Een massage én een jonger ogende huid, het kan niet beter.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Flair.be en Gezondheidsnet.nl. Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien