Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Een medewerker van deze populaire fastfoodketen onthult wat je nooit moet bestellen

Soms is er niéts lekkerders dan een snelle hamburger en frietjes bij McDonald’s. Maar ergens weten we het heus. Er ís een deel van het McDonald’s assortiment dat niet zo krakend vers is als dat de keten voordoet.

We weten het, en toch willen we het. Er gaan namelijk heel wat geruchten in de rondte over de bereiding van de producten. Maar nu heeft een Britse medewerker van de keten anoniem verteld hoe een bepaald gerecht echt klaargemaakt wordt. Tijdens een online anoniem interview op de website Reddit werd de medewerker daar het hemd van het lijf over gevraagd.

Advertentie

Elastisch door gelatine
Volgens de anonieme medewerker is er één bepaald gerecht dat je absoluut niet moet bestellen, en dat is kip (kipburgers en dergelijke). De werknemer vertelt: “Het is verschrikkelijke bevroren kip, dat we ontdooien en stomen. Het is zelfs een beetje elastisch door de gelatine. De kip is voorgekookt en gepaneerd voor het bevroren bij ons aankomt vanuit Thailand.” Jakkes!

Het goede nieuws
Maar, er is wél goed nieuws voor de hamburgerfanaten. De werknemer raadt aan om rundvlees te kiezen. “Het rundvlees is goed en vers gegrild. Het is 100% rundvlees van de lokale boerderijen. Ook de melk komt van biologische boerderijen, en de eieren komen van scharrelkippen.”

Dat wordt dan alsnog een bestelling plaatsen bij de grote gele M, maar dan rund in plaats van kip. Om daar stiekem even later toch weer spijt van te hebben, maar daar hebben we het even niet over.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: grazia.nl. Beeld: iStock

Speel hier de snackpuzzel van zondag 26 januari gratis

snackpuzzel

Premium

De gratis puzzel van 26 januari is ons er eentje! Lukt het jou om 'm op te lossen? Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien