Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Je komt veel minder aan door de feestdagen dan je denkt

Zo met al die etentjes, borrels en feestjes denk je al gauw dat je toch wel minstens twee, drie kilo bent aangekomen. Of misschien wel vier – want je houdt zo van die oliebollen…

Maar het lijkt allemaal flink mee te vallen. En dat is dus goed nieuws. Volgens recent onderzoek verschilt je gewicht na de feestdagen met maar 0,7 procent met je lichtste gewicht van dat jaar. Ofwel: je komt amper aan. Voor iemand van 68 kilo is dat maar een halve kilo. Gemiddeld komen mensen maar tussen de 0,2 en 0,9 kilo aan na de decembermaand.

Advertentie

Trui
Niets aan de hand dus, want ach, wie maalt er nou om dat halve kilootje. Zeker als je in het nieuwe jaar een paar keer extra de trap neemt en kiest voor wat salades en groenten, ben je zo weer ‘de oude’. En voorlopig kun je toch nog een grote wintertrui aan waarin geen enkel rolletje te zien is – heerlijk. Laat die winter nog maar even duren.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: HLN. Beeld: iStock

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien