Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Niemand wil hondje Bowie adopteren vanwege zijn opvallende ogen

Met één blauw oog en één bruin oog is de 3-jarige hond Bowie een bijzondere verschijning in het asiel Dog’s Trust in Bridgend, Zuid-Wales. Toch wil niemand de hond adopteren: zijn opvallende uiterlijk schrikt de meeste bezoekers af.

De hond is vernoemd naar de legendarische zanger David Bowie, die ook 2 verschillende kleuren ogen had.

Advertentie

Zoon David Bowie
Omdat de hond nu al sinds november in het asiel zit, hebben de werknemers een campagne gestart om een nieuw baasje te vinden voor de hond. Bijzonder is dat de zoon van David Bowie, Duncan Bowie, ook een handje meehelpt. Door middel van een emotionele tweet deed hij een oproep voor de hond. ”Ik hoop dat iemand een huisje vindt voor deze hond”, schreef hij. Hij postte daarbij ook een foto van de hond van zijn zus, die net als Bowie 2 verschillende kleuren ogen heeft.

Nieuw baasje
Intussen staat Bowie nog steeds ter adoptie op de website van Dog’s Trust. ”Het is echt zonde dat niemand aandacht heeft voor Bowie”, zegt Angela Wetherall van het dierenasiel. ”Maar we zijn ervan overtuigd dat we voor hem een nieuw baasje zullen vinden.”

BEKIJK OOK: Deze honden spelen voor het eerst in de sneeuw
[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

LEES OOK:

Bron: Good Housekeeping/Twitter. Beeld: Shutterstock

Speel hier de snackpuzzel van zondag 19 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze zondag 19 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de hersenkraker op te lossen. Veel plezier!

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien