Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Niemand wil hondje Bowie adopteren vanwege zijn opvallende ogen

Met één blauw oog en één bruin oog is de 3-jarige hond Bowie een bijzondere verschijning in het asiel Dog’s Trust in Bridgend, Zuid-Wales. Toch wil niemand de hond adopteren: zijn opvallende uiterlijk schrikt de meeste bezoekers af.

De hond is vernoemd naar de legendarische zanger David Bowie, die ook 2 verschillende kleuren ogen had.

Advertentie

Zoon David Bowie
Omdat de hond nu al sinds november in het asiel zit, hebben de werknemers een campagne gestart om een nieuw baasje te vinden voor de hond. Bijzonder is dat de zoon van David Bowie, Duncan Bowie, ook een handje meehelpt. Door middel van een emotionele tweet deed hij een oproep voor de hond. ”Ik hoop dat iemand een huisje vindt voor deze hond”, schreef hij. Hij postte daarbij ook een foto van de hond van zijn zus, die net als Bowie 2 verschillende kleuren ogen heeft.

Nieuw baasje
Intussen staat Bowie nog steeds ter adoptie op de website van Dog’s Trust. ”Het is echt zonde dat niemand aandacht heeft voor Bowie”, zegt Angela Wetherall van het dierenasiel. ”Maar we zijn ervan overtuigd dat we voor hem een nieuw baasje zullen vinden.”

BEKIJK OOK: Deze honden spelen voor het eerst in de sneeuw
[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

LEES OOK:

Bron: Good Housekeeping/Twitter. Beeld: Shutterstock

Tessel Tindert: “Mijn bewondering voor mensen in de zorg groeit met de minuut”

Tessel Tindert

Premium

De ene keer dat ik met Marijke bel, klinkt ze somber, de andere keer wat opgewekter. Dan vertelt ze dat ze een goede nacht heeft gehad en dat het met Maarten wat beter gaat.

Hij ligt nog steeds aan het zuurstof in het ziekenhuis, maar hij hoeft niet naar de IC. Elke dag doe ik wat boodschappen die ik voor de deur leg. Als ik op de 4e dag met mijn boodschappentas uit de lift stap, staat haar voordeur open. In de donkere gang staat Marijke. Broos, mager en ver

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien