Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Déze nieuwe dieettrend is een groot succes en je hebt er maar één ding voor nodig

Calorieën tellen is geen nieuwe manier van afvallen, maar toch wint deze manier opnieuw aan populariteit door een gratis app die deze methode gebruikt en heel succesvol blijkt te zijn.

In januari begint iedereen weer aan de goede voornemens en een van die goede voornemens is vaak om een paar kilo kwijt te raken. Maar hoe? De Amerikaanse app Noom steeds populairder. Deze app wordt omschreven als de ‘Weight Watchers voor jongeren’ en heeft al veel mensen geholpen om af te vallen. Op social media zijn indrukkende resultaten te vinden, maar wat is het geheim van deze app? Door middel van de nieuwste technologie houdt deze app jouw afvalrace in de gaten en krijg je advies dat bij jou past. Dat advies komt van écht evoedingsdeskundigen die je altijd een berichtje kunt sturen. Daar hangt dan ook een prijskaartje aan: na een proefperiode van een week betaal je 45 dollar per maand.

Advertentie

Persoonlijk doel
Nadat je een aantal vragen beantwoord over je lichaam, hoeveel je af wilt vallen en hoeveel je beweegt, stel de app een doel voor je vast. Dat doel bestaat onder andere uit een aantal stappen dat je moet lopen en check-ins die je moet afvinken zodat ze zeker weten dat je doet wat volgens jouw persoonlijke plan moet. Dit kan bijvoorbeeld een minimum aantal stappen zijn. Ook voer je elke dag in de app in wat je gegeten hebt zodat je ook het aantal calorieën dat je binnenkrijgt kunt bijhouden. Op deze manier zou je binnen korte tijd de kilo’s kunnen verliezen die je hebt aangegeven.

Eetpatroon
Via de app kun je ook op ieder moment contact opnemen met jouw coach. Dat aspect lijkt volgens de gebruikers erg op Weight Watchers, maar het grote verschil is dat het nu via een app kan en je er geen afspraak voor hoeft te maken op een kantoor. Een ander groot verschil is dat de app op basis van jouw ingevoerde voeding ook suggesties geeft voor een beter eetpatroon. Alles wat je nodig hebt voor een gezondere levensstijl lijk je dus in deze app te kunnen vinden. En dat is precies waarom veel gebruikers zo positief zijn.

Benieuwd? Je kunt de app downloaden via de App Store op jouw telefoon. Op basis van deze resultaten lijkt dat ineens heel interessant:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

The difference 38 pounds and 6 tattoos makes. #weightlosstransformation #tattoo #keto #noom #beastmode

Een bericht gedeeld door Kaz Windness (@kazwindness) op

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Delish.com. Beeld: iStock.

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien