Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Oh dear! Seks houdt je jong en vertraagt het verouderingsproces.

Het is wetenschappelijk bewezen; seks gaat het verouderingsproces tegen. Dit betekent dus dat meer seks uiteindelijk meer levensjaren zouden moeten opleveren. Het is in ieder geval het proberen waard. 

Het is algemeen bekend dat seks goed is voor je mentale gesteldheid, maar nu blijkt uit onderzoek van de universiteit uit California dat seks ook zeker bijdraagt aan het lichamelijke gestel.

Advertentie

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen die regelmatig intimiteit deelden met hun partner een betere gezondheid hadden, dan de vrouwen die dit niet deden. Daarbij hebben de mensen die wekelijks seks hebben een langere levensverwachting!

Er zal verder onderzoek gedaan worden, omdat het vooralsnog een vrij kleinschalig onderzoek was, maar hey; je kunt het altijd proberen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Flair. Beeld: iStock.

 

Tessel Tindert: “Wat bedoel je met manisch? Ik dacht juist dat je depressief was”

Tessel Tindert

In Roberts huis was het een onbeschrijflijke bende van vuile kopjes, bordjes, blikjes, glazen. De tafel zat onder de kringen. Er lagen kruimels. De gordijnen waren half gesloten. Het stonk er naar oude bloemen en vuile sokken.

Door de halfopen keukendeur zag ik het aanrecht vol vuile vaat. Voorzichtig ging ik zitten in de stoel naast de bank. Ik voelde woede, maar ook verdriet en medelijden. Hier lag een man op de bank die duidelijk leed. Die zich geen raad meer wist met zichzelf. Die niet meer voor zichzelf kon zorgen. ‘Sorry’, herhaalde Robert. ‘Sorry.’

‘Waar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien