Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Onrustige slaper? Deze bijzondere deken maakt zelfs de grootste druktemaker kalm

Er zijn een heleboel redenen waarom je moeilijk in slaap komt of ’s nachts wakker ligt: zorgen, stress, nervositeit…

En dat werkt allemaal niet mee voor een goede nachtrust. Hoeveel schaapjes je ook telt, de onrustigheid blijft maar terugkomen. Het onderliggende probleem kan deze deken niet voor je oplossen, maar het kan je wél een handje helpen voor een betere nachtrust.

Advertentie

Liefdevol gevoel
De zogeheten ‘Gravity Blanket’ is een stuk zwaarder dan een normale deken en zou je daardoor een liefdevol en rustgevend gevoel geven. De deken is geïnspireerd op de kalmeringstechniek pressure stimulation en geeft je het gevoel alsof je ‘geknuffeld’ wordt, door het gewicht dat wordt uitgeoefend. Ahhh…

Melatonine
Naast het liefdevolle gevoel stimuleert de Gravity Blanket de aanmaak van de stofjes melatonine en serotonine en verlaagt het het stresshormoon cortisol. Als je nu geen rustige nacht meer krijgt met de deken, dan weten wij het ook niet meer.

Size matters! Even our 25lb blankets are half the size of the competition’s 15lb version.

Een bericht gedeeld door Hippo Hug Inc (@hippohugca) op

💤💤💤

Een bericht gedeeld door Gravity Blanket (@gravityblankets) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: elle.com. Beeld: iStock

Femke: “Ik neem me subiet voor om vanaf morgen de boel de boel te laten”

huishouden

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (7) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week is ze geïrriteerd over haar rol in het huishouden.

“Zullen we elkaar vertellen waar we goed in zijn?” We oefenen het al een tijdje, maar Nathan blijft het moeilijk vinden om zijn sterke punten op te sommen. Nu begint hij er zelf mee. “Ik ben goed in verhalen vertellen. Ik ben goed in lego bouwen. Ik ken alle automerken.” Hij gaat verbazingwekkend snel, deze avond. “Nu jij”, zegt hij plotseling. Mijn gedachten

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien