Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Wat je in dit plaatje als éérste ziet zegt veel over de manier waarop jij communiceert

De meesten onder ons houden wel van een zoekplaatje, raadsel of quiz op z’n tijd. Al helemaal als deze een achterliggende gedachte heeft en iets over je persoonlijkheid kan vertellen.

Daarom zijn we benieuwd wat jij in deze optische illusie van yourtango.com ziet. Zoiets kan niet alleen je brein voor de gek houden, maar ook meer over je zeggen dan je denkt. Dus bij deze: wat zie jij als eerste in onderstaande afbeelding?

Advertentie

Mannenbenen
Jij bent een persoon dat heel direct communiceert. Althans, volgens deze optische illusie. Je hebt je woordje altijd klaar en hebt geen moeite om soms ergens iets van te zeggen. Hartstikke goed natuurlijk, maar let wel op dat het persoon tegenover jou een stuk passiever kan zijn. Uit je mening daarom op een vriendelijke manier. Niet iedereen kan doorhebben dat het vaak niet persoonlijk is.

Vrouwenbenen
Zag jij als eerst vrouwenbenen? Grote kans dat jij eerst nadenkt voordat je je mond opendoet. Jezelf goed verwoorden is iets aan jezelf wat je graag zou willen verbeteren. Soms spreek je jezelf daardoor een beetje tegen. Het is natuurlijk goed dat je nadenkt voor je iets zegt, maar probeer toch wel íets te zeggen. Je kunt daarbij ook gerust aangeven dat je er even over na moet denken.

Vrouwen- én mannenbenen
Zag jij bij de eerste oogopslag eigenlijk de vrouwen- en mannenbenen tegelijk? Dat zou betekenen dat jij een echte flapuit bent. Iets zeggen waar je achteraf  spijt van hebt komt je vast bekend voor. Positief punt: mensen beschouwen je vaak wel als een grappig persoon. Negatief punt: je komt soms in ongemakkelijke situaties terecht omdat je je mond weer eens voorbij gepraat hebt.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: cosmopolitan.com. Beeld: iStock

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien