Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

"Plassen onder de douche is goed voor de sex"

Een beetje opmerkelijk is het wel, maar het schijnt echt te helpen: plassen onder de douche voor een beter sexleven. Dat heeft alles te maken met je bekkenbodemspieren. 

BEKIJK DE VIDEO: Ook op andere manieren kun je je sexleven een boost geven. Guusje vertelt!

Advertentie

Actrice Gwyneth Paltrow (42) heeft zich opgeworpen als een soort lifestylegoeroe. Naast tips over voeding en sporten deelt ze ook sexadvies uit op haar eigen website. Ze beweert dat plassen onder de douche je sexleven een boost kan geven. Vrees niet: het is niet de bedoeling dat je je partner daarbij betrekt. En je moet wel wat meer doen dan passief plassen. Het idee is namelijk dat je al plassend onder de douche squats doet. Met die oefening train je je bekkenbodemspieren.

Intenser
Zwakke bekkenbodemspieren kunnen ertoe leiden dat je bij het hoesten of lachen een beetje urine verliest. Als je de bekkenbodemspieren traint, verminder je niet alleen dat probleem, maar kan ook de penetratie pijnlozer verlopen én kun je orgasmes intenser voelen. “Plas in de douche terwijl je aan het squatten bent”, schrijft Gwyneth. “Wanneer je squat om te plassen – in tegenstelling tot wanneer je op het toilet zit – span je automatisch die bekkenbodem stevig aan. Zorg ervoor dat je diep genoeg squat, net zoals wanneer je moet plassen in een bos.”

De mooiste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: GOOP. Beeld: Shutterstock

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien