Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Dit worden de populairste babynamen van 2019

Er zijn boeken volgeschreven met babynamen, oneindig veel websites die tips geven en natuurlijk nog alle adviezen van vrienden en familie. Maar misschien heb je nog steeds geen leuke naam gevonden. Deze trends kunnen een oplossing zijn.

Of misschien vind je het simpelweg leuk om te bekijken hoe de baby’s anno 2019 gaan heten. En dat snappen we maar al te goed.

Advertentie

Voorspelling
Het jaar 2019 is nog niet begonnen, maar Hippe-Geboortekaartjes.nl kon niet wachten om de babynamentrends alvast te voorspellen. Ze onderzochten de namen op geboortekaartjes én het online namenzoekgedrag van de laatste maanden en analyseerden de boel.

Opvallend: de nummer 1 van 2018, Noah, is volledig uit de top 10 verdwenen. Zowel de meisjes- als jongensnamen zijn vaak kort, bestaande uit één lettergreep. Mason is nieuw in de top 10. Tien jaar geleden kregen slechts 12 baby’s per jaar deze naam, terwijl afgelopen jaar bijna 400 Masons geboren werden.

Meisjesnamen in 2019

 1. Saar
 2. Mila
 3. Emma
 4. Tess
 5. Zoë
 6. Nora
 7. Lauren
 8. Puck
 9. Evi
 10. Luna

Jongensnamen in 2019

 1. Lucas
 2. Luuk
 3. Sam
 4. Finn
 5. Mees
 6. Sem
 7. Liam
 8. Julian
 9. Mason
 10. Teun
Libelle Special Tuin&zo
Libelle Special Tuin&zo
4,50
Bestel

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: cosmopolitan.nl. Beeld: iStock

Janine (58) nam een ooglidcorrectie: “De maat was vol toen ik in de bios al na 5 minuten mijn ogen wilde sluiten”

ooglidcorrectie

Per jaar worden in Nederland ruim 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd, waarmee het hier een van de populairste cosmetische ingrepen is. Na afloop zijn de meeste mensen razend enthousiast. Daarom: alles over een ooglidcorrectie.

Vraag je aan Sarah (39) of ze ijdel is, dan zal het antwoord zijn dat ze dat beslist niet is. “Sterker nog, ik gebruik amper make-up en doe hoogstens twee keer per jaar lippenstift op. Ik ben dan ook niet het type dat snel aan zichzelf zou laten sleutelen.” Toch heeft ze vorig jaar besloten om haar bovenste oogleden te laten liften. Niet omdat ze

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien