Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Dit type glimlach maakt je volgens onderzoek het aantrekkelijkst

Als je lacht, ben je altijd mooi. Maar hoé je lacht, zegt ook veel over hoe aantrekkelijk je wordt gevonden. Een dating app liet 300 vrouwen aan de hand van verschillende foto’s beoordelen. 

Wat blijkt: foto’s waarop vrouwen hun hoofd een tikje schuin houden, scoren een stuk beter. Van de 300 single vrouwen die 50% vaker werden geliket dan anderen, lachte 71% met hun hoofd een beetje naar links of rechts geheven. Van hen liet 58% hun tanden zien terwijl ze glimlachten en lachte 24% met hun mond dicht. Interessant, nietwaar?

Advertentie

Glimlach
Waarschijnlijk oogt een hoofd dat een beetje schuin hangt wat vriendelijker dan iemand die recht de camera in kijkt. Met een glimlach zit je vrijwel altijd goed, maar frappant genoeg lachte maar 2% van de meest gelikete vrouwen voluit. 17% van hen lachte helemaal niet op de foto’s.

Tanden
Voor mannen gaat dan weer niet hetzelfde op. Van de single mannen die vaker wel dan niet geliket worden, liet 79% van hen hun tanden zien met een glimlach, en maar 26% glimlachte met het hoofd een beetje gebogen naar de zijkant. Van hen lachte 16% niet op hun profielfoto, lachte 5% met hun mond dicht en niemand – echt niémand – lachte voluit.

Kortom: lachen is aantrekkelijk, maar er zijn blijkbaar grenzen.

Video: Van deze ontzettend schattige baby-vierling worden wij héél vrolijk.

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

LEES OOK:

Bron: Stylecaster. Beeld: iStock

Maartje en de meisjes – deel 52: “Dus jij bent Vera’s nieuwe vlam?”

nieuwe vlam

Een tikkeltje zenuwachtig en tegelijk vol vertrouwen belt Maartje aan bij haar knappe werkrelatie Vera. Ze weten allebei dat er niets zakelijks op de agenda staat vanavond. Haar verbazing is dan ook groot als een jochie van een jaar of zes met grote ogen de deur open doet.

“Kom jij ook al voor mama?” vraagt het ventje van drie turven hoog.

“Ehm… hoi!” stamel ik. “Ik ben Maartje. En wie ben jij?”

“Felix. Ik heb een Tijannosaujus.”

“Hoi Felix. Dat is mooi zeg, een Tyrannosaurus. Ik kom voor Vera, is dat jouw mama?”

Op dat moment steekt Vera

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien