Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Zoekplaatje: kun jíj in de koffiebonen baby's en lieveheersbeestjes vinden?

Het is weer een knap lastig zoekplaatje: want zoeken naar baby’s en lieveheersbeestjes tussen de koffiebonen… Dat doe je nu eenmaal niet elke dag.

Toch zitten ze er écht tussen.

Advertentie

De tekst gaat verder na de video.

Ook leuk om te doen: een DIY.

Er zitten 3 lieveheersbeestjes en 3 baby’s verstopt tussen de koffie. En dat valt niet mee, want ze hebben natuurlijk dezelfde kleur gekregen als de bonen. Kun jij ze allemaal vinden?

Nee? Hier zijn de antwoorden:

LEES OOK:

Wil je niets meer missen van Libelle? Neem een abonnement op het blad. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 8 nummers voor slechts € 19,95.

Bron: Daily Mail. Beeld: Playbuzz

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien