Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Tijd om te relaxen! Zó maak je van je eigen huis een mini-spa

Nu we zoveel mogelijk thuis moeten blijven om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kun je er maar beter het beste van maken. Zó maak je van je huis een mini-spa. 

Als je veel aan je hoofd hebt, kan het heerlijk zijn om even te relaxen door een uurtje in bad te liggen. Een mini-spa avondje kan veel goed doen. Met deze tips ben je in no-time helemaal zen:

Advertentie

Mobiel weg

Leg als eerst je telefoon weg. Even geen werkmails, nieuwsberichten of appjes. Anders kun je je nooit helemaal ontspannen. Het beste kun je ‘m dus in een andere kamer leggen, zodat je het komend uur (of uren) niet gestoord kunt worden.

Creëer rust

Zorg dat je badkamer er rustig en relaxt uitziet, anders voelt het nog steeds niet echt als een mini-spa. Zorg dus dat de was is opgeruimd en dat je nergens door wordt afgeleid.

Hang je badjas alvast aan een haakje, gooi een bruisbal of wat badolie in bad en zet de douchegel, bodyscrub, shampoo, haarmasker, gezichtsmasker en bodylotion alvast klaar.

Dim het licht, steek een paar geurkaarsen aan, zet een kop thee of pak een glas wijn en leg eventueel een mooi boek klaar.

Lekker badderen

Zet nog even een lekker muziekje op (panfluit werkt altijd) en smeer een fijn maskertje op je gezicht en breng een haarmasker aan.

Ga nu lekker in bad. Geniet van de rust en warmte, en probeer te relaxen. Doe even lekker je ogen dicht. Vind je dat niet prettig? Dan kun je altijd voor kiezen om in een mooi boek te duiken.

Geen bad? Neem dan bijvoorbeeld een lekker voetenbadje. Of wellicht is dit een oplossing. En anders kun je het badderen overslaan en doorgaan met de volgende stap.

Huid verwennen

Voel je je helemaal zen en ben je goed tot rust gekomen? Dan kun je je nu je gezicht en haren spoelen. Daarna was je je haar met shampoo en conditioner en je lichaam met douchegel en daarna een scrub. Spoel alles goed af en droog je af. Voor de final touch smeer je je hele lichaam in met bodylotion of bodycrème. Sla je badjas om je heen en ga lekker de hele avond ontspannen op de bank liggen. Wist je dat ’s avonds een warm bad nemen voor een goede nachtrust zorgt?

Met deze items creëer je thuis je eigen wellness:

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

 

Beeld: iStock

Lees meer

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien