Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Jullie seksleven spannend maken: zó praat je erover met je partner

’s Avonds ben je al weg voordat je hoofd uitgeput het kussen raakt, jullie hebben het vaker over elkaars agenda dan over elkaar en de laatste keer dat je een mooi lingeriesetje droeg, kun je je niet herinneren. Tijd om jullie seksleven een oppepper te geven?

Dan ontkom je er bijna niet aan om het gesprek open te breken. Hoewel je met je geliefde (hopelijk) over alles kan praten, kan het toch wat ongemakkelijk voelen. Daarom: 3 tips om de eerste stap te zetten naar een spannender seksleven.

Advertentie

1. Voer het gesprek buiten de slaapkamer

Begin niet over hoe ontevreden je bent over jullie seksleven in de slaapkamer. Een gesprek over sex kan spannend zijn, maar is ook kwetsbaar. Praat daarom niet over sex op de plek waar sex (het meest) plaatsvindt. Ga voor een neutrale plek waar jullie je allebei op je gemak voelen. Ga bijvoorbeeld voor een blokje om in de buurt. Wat je ook doet: zorg ervoor dat je niet onder de lakens ligt terwijl je je ongenoegen uit.

2. Bedenk van tevoren wat je wil

Denk na over wat je wensen zijn, wat je met het gesprek wil bereiken en verwacht van je liefdesleven. Zijn dat nieuwe ervaringen of standjes? Wil je experimenteren met speeltjes? Je kunt met je partner een aantal concrete wensen op papier zetten en kijken waar de overeenkomsten liggen. Zo begin je goed voorbereid in plaats van dat je een gesprek begint zonder dat het ergens toe leidt.

3. Probeer zowel de directe als de indirecte manier

De directe manier is: ‘Ik heb interesse in bondage, lijkt het jou ook leuk om dat te proberen?’. De meer indirecte manier is je partner een artikel over bondage sturen en dan vragen wat hij/zij ervan vindt. Je kunt ook een hint laten vallen tijdens een spannende filmscène. Geen van twee is fout, maar de indirecte manier is wel een goede manier om te beginnen. Zo kun je de reactie van je partner polsen. Komt de indirecte manier niet aan? Dan kun je nog altijd voor de let’s talk about sex baby-aanpak gaan.

Hoog tijd voor wat romantiek? Een weekend Parijs doet wonderen: 

3 dagen Parijs
3 dagen Parijs
€85
Boek nu

Bron: Pure wow. Beeld: iStock

Lees meer

Zo ziet deze week (18 t/m 24 februari) eruit volgens je numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien