Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Dít is de beste slaaphouding als je ongesteld bent (en dit juist de slechtste)

Kun je maar niet goed slapen vanwege de buikkramp veroorzaakt door je menstruatie? Volgens gynaecologen bestaat er een slaaphouding die de pijn verzacht, waardoor je gemakkelijker in slaap kunt vallen.

Tijdschrift Glamour vroeg een aantal experts hoe we het beste kunnen slapen tijdens onze menstruatie. Ze waren het er allemaal over eens dat de foetushouding – op je zij met je benen opgetrokken tegen je buik – de allerbeste houding is om in slaap te vallen als je ongesteld bent.

Advertentie

Doe maar gewoon
Volgens gynaecologe Lisa Lindley haalt de foetushouding namelijk de spanning van je buikspieren af, wat de kans op krampen verkleint. Ook haar collega Jennifer Wider zegt haar patiënten minder last hebben van buikkrampen wanneer ze in de foetushouding liggen. Door je benen tegen elkaar te houden, verklein je bovendien het risico op doorlekken.

Nee, beter van niet
Maar dit kun je beter niet doen: de minst verstandige slaaphouding tijdens je menstruatie is op je buik liggen. Hierdoor ontstaat er meer druk op de baarmoeder, waardoor je meer kunt gaan bloeden.

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:

Zo neem je initiatief om te vrijen.

LEES OOK:

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron: Glamour. Beeld: iStock

Speel hier de snackpuzzel van woensdag 19 februari gratis

snackpuzzel

Premium

Dol op puzzelen, maar geen puzzelboekje bij de hand? Waag je dan aan deze gratis snackpuzzel – gewoon lekker online. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en je hebt 7 dagen om de snackpuzzel op te lossen. Succes!

[premium-verder-lezen]

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien