8-daagse vliegreis naar Cyprus vanaf 299,-

Fit de zomer in met Libelle: sport live mee met celebrity-trainer Carlos Lens!

Fit de zomer in willen we natuurlijk allemaal, alleen is die drempel om te gaan sporten soms nét even te hoog. Daarom gaat Libelle je hierbij helpen.

Samen met Libelle-hoofdredacteur Hilmar Mulder krijg je een unieke training van celebrity-trainer Carlos Lens. Hij houdt onder anderen Linda de Mol, Anouk en Bridget Maasland in shape. En nu jou dus ook!

De training van Libelle in samenwerking met het online trainingsprogramma Fitchannel.com vindt plaats op donderdag 6 juli om 19.00 uur op het Marineterrein in Amsterdam. De sporttraining duurt circa 25 minuten, inclusief warming- up en cooling down. En jij kan hierbij live aanwezig zijn, samen met een vriend(in)! Deelnemers krijgen na afloop een goodiebag mee.

Wil jij deze unieke kans niet missen? Vul dan onderstaand formulier in (vóór 1 juli). Er worden 6 winnaars gekozen, die ieder één persoon mogen meenemen. Houd donderdag 6 juli om 19.00 uur vrij in je agenda: want dan vindt de live training plaats in het centrum van Amsterdam. Hoor jij niet bij de gelukkigen, dan kan je tóch gewoon meedoen! De training wordt namelijk live uitgezonden op de Facebookpagina van Libelle.

 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien