Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Dit wordt dé sporttrend van 2020 (en déze is juist helemaal uit)

Het is een cliché, maar ook jij voelt misschien stiekem de drang om met de start van 2020 ‘iets’ aan sport te doen. Maar wat? Misschien geeft de sporttrend van 2020 jou wat inspiratie.

En daarnaast is er ook een sport die naar verluidt helemaal ‘uit’ is. Misschien wordt het dus tijd om te wisselen van lesje?

Advertentie

Boksen
Vrouw kopte al: we breken met alles wat nep is. 2020 wordt echt en natuurlijk. Injectables eruit, skin fitness erin. Skinny jeans eruit, wijde pantalon erin. Leer eruit, nep leer erin. Zo zie je maar weer: zelfs deze dingen zijn onderhevig aan trends. En dat geldt ook voor sport. En dat is volgens de bijlage boksen. Juist helemaal uit in 2020, is bootcampen.

Verbetert conditie, vermindert stressniveau
En voordat het angstzweet je uitbreekt bij het woord ‘boksen’, heb je er toch misschien baat bij om te weten waarom we precies aan boksen zouden moeten geloven dit jaar. Want niet alleen train je je conditie en kracht, maar ook je reactievermogen, behendigheid, evenwicht en coördinatie. Daarbovenop verminder je ook je stressniveau. En dat is best handig in de drukke, snelle wereld waarin we leven.

Strakke buik
Boksen is een full body workout; je traint zowel je boven- als onderlichaam. Vooral je buikspieren worden aangesproken waardoor je misschien eindelijk die beoogde strakke buik krijgt. Door die hoge intensiteit verbrand je enorm veel calorieën, tot wel 830 per uur (afhankelijk van snelheid, lengte, gewicht etc.). O, en je kunt natuurlijk ongegeneerd, maar wel gecontroleerd, schoppen en slaan. En dat is soms best lekker, toch?

We helpen je alvast met de leukste voorbereiding voor je aan je (proef)lesje begint: de sportoutfit. Deze sets scoor je onder de 80 euro:

Zien hoe het eraan toegaat bij zo’n boksles? 

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: De Telegraaf. Beeld: iStock

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien