Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Zo krijg jij volgens je sterrenbeeld weer energie

Wanneer je energie helemaal op is, kan het lastig zijn jezelf weer helemaal op te laden. Iedereen heeft daar z’n eigen tactiek voor.

Maar wist je dat zelfs de sterren hier invloed op kunnen hebben?

Advertentie

Ram: werken
Jij krijgt energie van hard werken en gewoon doorgaan. Jij gaat niet snel bij de pakken neerzitten. Jij blijft volhouden en uiteindelijk werpt dat z’n vruchten af. Binnen de kortste keren verschijnt er weer een glimlach op jouw gezicht.

Stier: etalages kijken
Stieren laten zich graag inspireren en dus ben jij naar prachtige, luxe etalages aan het staren wanneer je in een dipje zit. Je wilt iets hebben om voor te vechten, dus je hoopt dat je een jurkje of tas tegenkomt waar je gelijk verliefd op wordt. Dan heb je weer een doel voor ogen.

Tweelingen: lachen
Als jij even niet lekker in je vel zit, bel je gelijk je allerbeste vriendin op. Als je bij haar bent, krijg in no-time de slappe lach en lachen is voor jou in dit geval het beste medicijn.

Kreeft: eten
Kreeften zijn dol op eten, dus wanneer je even down bent ga je het liefst eten. Niet per se een vette hap, want ook uren in de keuken vertoeven maakt jou gelukkig.

Leeuw: dansen
Leeuwen houden ervan om in het middelpunt van belangstelling te staan, dus om weer volop energie te krijgen ga jij het liefst helemaal los in een club of discotheek.

Maagd: massage
Je hebt continu stress en soms wordt dat je even te veel. Op zulke momenten kun je erg genieten van een ontspannen massage. Hier ga jij van stralen.

Weegschaal: museum
Jij haalt energie uit het zien van nieuwe, inspirerende dingen. En omdat jij hartstikke creatief bent, ga jij op een vrije dag het liefst naar een museum.

Schorpioen: vijanden checken
Jaloezie is niet altijd een slechte zaak. Je noemt deze mensen vijanden, maar eigenlijk zijn het jouw voorbeelden. Je kijkt naar ze op Facebook en Instagram, om jezelf te motiveren hen na te streven.

Boogschutter: praten en wandelen
Boogschutters houden niet alleen van een goed gesprek, maar zijn het liefst op dat moment ook sportief bezig. Als jij een oppepper nodig hebt, ga je dan ook het liefst samen met een vriend of vriendin kletsen én wandelen.

Steenbok: iemand leren vertrouwen
Wanneer je merkt dat iemand jou in vertrouwen neemt, krijg je een enorme boost. Daarom houden Steenbokken van goede persoonlijke en inhoudelijke gesprekken.

Waterman: humor
Watermannen hebben een uniek gevoel voor humor. Wanneer ze down zijn, gaan ze op zoek naar de meest grappige filmpjes en fragmenten, in de hoop anderen aan het lachen te maken.

Vissen: spelletjes
Je bent dol op gezelschapsspellen en die speel je het liefst samen met een grote groep vriendinnen. Zo krijg je genoeg afleiding en hoef je even nergens anders meer aan te denken.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: PureWow. Beeld: iStock

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien