Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Juni wordt een romantische maand voor déze 3 sterrenbeelden

Een nieuwe maand is aangebroken en wie weet wordt juni wel de meest romantische maand van het jaar voor jou. Voor de volgende 3 sterrenbeelden in het bijzonder staan goede dingen te wachten.

Juni wordt namelijk een romantische maand voor de sterrenbeelden Tweelingen, Weegschaal en Waterman.

Advertentie

Tweelingen (21 mei – 20 juni): je krijgt de liefde die je verdient

Het voelt alsof er een nieuw hoofdstuk begint. Meer dan ooit ben je klaar met de relaties die niet goed voor jou zijn. Niet alleen is het je verjaardagsseizoen, je krijgt ook de duidelijkheid waar je al tijden op wacht. In juni kies je voor jezelf en vecht je voor je eigenwaarde. Deze maand leer je steeds beter wie jouw tijd eigenlijk waard is. Omring jezelf met de juiste mensen om de liefde weer te voelen. Die komt namelijk weer.

Weegschaal (23 september – 23 oktober): je voelt je mooi

Je voelt je deze maand onweerstaanbaar en dat blijft anderen niet onopgemerkt. Houd vooral 27 juni in de gaten. Vanaf dit moment waait er een gepassioneerde golf vol energie en vitaliteit door je liefdesleven. Deze energie geeft je liefdesleven een flinke boost. Reken deze maand verder op nieuwe inzichten: je krijgt de komende tijd veel duidelijkheid.

Waterman (20 januari – 18 februari): je voelt de passie

Aan het einde van de maand, op 25 juni, krijg je een extra boost aan zelfvertrouwen als het op de liefde aankomt. De schijnwerpers staan deze maand op jou gericht. Je voelt je energiek en stapt uit je comfortzone. Misschien heb je zelfs zin in sexting. De zinderende aantrekkingskracht met iemand uit je omgeving maakt deze maand extra romantisch. Van een afstandje toekijken doe je niet meer, je gaat liever de uitdaging in de liefde aan.

Ben je toe aan een beetje meer spanning in je relatie? Probeer dan eens sexting uit. Hiermee verstuur je seksueel getinte berichtjes naar je partner. Als je dit op de juiste manier doet, kan het jullie liefdesleven een echte oppepper geven. 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Elite daily. Beeld: iStock

Lees meer

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien