Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Mensen met déze sterrenbeelden kunnen prima met wat minder slaap

Baal je als je niet gelijk in slaap valt, omdat je bang bent dat je je de volgende dag zo slap als een vaatdoek voelt? Sommigen hoeven niet te piekeren.

Want de een kan beter tegen een korte nacht dan de ander, blijkt. En dat heeft weer allemaal te maken met je sterrenbeeld.

Advertentie

Mensen met één van deze drie sterrenbeelden kunnen namelijk prima functioneren met wat minder slaap:

Ram (21 maart – 20 april)

Rammen zijn avontuurlijk en van nature erg energiek. Ze zitten altijd bomvol ideeën, plannen en activiteiten. Een volle agenda? Daar kijken ze niet van op. En daar doen ze ook niet moeilijk om. Een nachtje wakker liggen is dan ook geen probleem: ze krijgen alsnog alles af die dag wat ze af willen maken. Ze zijn enthousiast en staan te trappelen om nieuwe dingen uit te proberen. Ze doen er alles aan om hun doelen te halen. Slaap of geen slaap.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen zijn moedig en dominant én weten goed wat ze willen. En dat krijgen ze ook. Ze laten zich niet snel uit het veld slaan als ze eens wat minder slaap krijgen. Goed, ze kunnen soms wat koppig zijn, maar ze zijn ook ambitieus en menslievend. Ze hebben wat minder slaap nodig dan anderen: ze doen wat ze moeten doen en doen dat ook nog eens met een dosis liefde. En als ze eens een keer moe zijn, dan maakt dat niet uit.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Steenbokken zijn gedisciplineerd, verantwoordelijk en jagen altijd een doel na. Ze willen elke dag weer iets moois bereiken, iets afmaken, iets halen. Dat maakt ze leergierig en actief: ze zijn altijd bezig. Ze zijn altijd op zoek. En daar maken ze energie voor: of ze nou slecht slapen of niet. Het zijn bovendien echte levensgenieters en vinden mokken en klagen maar zonde van hun tijd.

Dus heb je een rotnacht achter de rug waarin je tig schaapjes moest tellen? Geen zorgen. Jij kan dit.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Viva. Beeld: iStock

Speel hier de woordzoeker van maandag 17 februari

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien