Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Deze sterrenbeelden klagen het meest over de zelfisolatie

Dat vele thuiszitten wegens het heersende coronavirus is voor niemand een pretje, daar valt niet over te twisten. Toch valt de ‘quarantaine’ sommige mensen zwaarden dan anderen. En dat heeft alles te maken met onze sterrenbeelden, zo blijkt.

De onderstaande sterrenbeelden zouden niet alleen het minst positief blijven in deze gekke situatie, maar ook nog eens het meest klagen en mopperen.

Advertentie

Steenbok

Steenbokken staan erom bekend vrij serieus te zijn en niet snel een lolletje te willen trappen. Daarnaast is het tekenend voor dit sterrenbeeld om soms koud over te komen en extreem realistisch te zijn. Dat is in sommige gevallen hartstikke fijn en handig, maar kan in tijden van lockdown niet erg bevordelijk werken. Want die negatieve kijk op de situatie kan deze periode al sneller ondragelijk maken. Niet alleen voor hen, maar ook voor de mensen om hen heen.

Maagd

Ook voor Maagden is het thuiszitten geen pretje. Dit sterrenbeeld staat erom bekend vrij vaak kritiek te hebben op allerlei zaken en tegelijkertijd soms ietwat zwaar aan bepaalde dingen te tillen. En dat is al helemaal in periodes als deze niet écht een fijne eigenschap. De huidige situatie vraagt namelijk om flexibiliteit, en dat is niet de sterkste eigenschap van de Maagd. Klinkt dit je herkenbaar in de oren? Probeer dan met een open blik naar de situatie te kijken. Het veranderen van je mindset kan al veel doen.

Vissen

Vissen zijn vaak gevoelige mensen, die tegelijkertijd bekend staan als personen met een sterke wil en koppige kant. Dit is in tijden die vragen om flexibiliteit en overgave best lastig. Daarnaast kunnen vissen veel piekeren en soms wat last hebben van zelfmedelijden. Merk je dat je het inderdaad erg lastig vindt om positief te blijven in deze onzekere tijd? Praat er dan over met anderen die je gerust kunnen stellen en erken dat je het het een lastige tijd vindt. Dat kan het allemaal al een stuk draaglijker maken.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Margriet. Beeld: iStock

Lees meer

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien