Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

De Tarotkaart van 14 oktober: Waterman moet met de billen bloot

De tarotkaart die voor woensdag 14 oktober 2020 is getrokken, is de kaart van de Acht van Zwaarden. Wat betekent het voor jouw sterrenbeeld?

De tarotkaart staat voor: Remmingen en blokkades, schaamte, niet open staan, niet begrepen worden.  De woorden ‘ja maar…’ die constant opkomen. Het gevoel buitengesloten te zijn of worden. In de liefde staat deze kaart voor iets niet durven te laten zien of ontplooien.

Advertentie

Ram:

Je neemt graag het initiatief vandaag, maar let op dat je eerlijk blijft. Weet je het even niet, geef dat toe of stel je oordeel uit. Het beste is: vragen stellen en luisteren. Zelfbeheersing dus!

Stier:

Zijn alle blikken op je gericht, dan kun je wel door de grond zakken. Daarmee doe je jezelf tekort, want je hebt veel talenten. Neem Amerikaans advies: ‘fake it, ‘till you make it’.

Tweelingen:

Een dag van vragen die misschien niet beantwoord worden. Weet u zeker dat u de juiste stelt? Graaf eens wat dieper, waar zit u echt mee? Antwoorden volgen waarschijnlijk later.

Kreeft:

Houd niet te veel rekening met je naasten vandaag. Wat jij wilt is zeker net zo belangrijk. Onderhandel, ook binnen het gezin, over wat je wel en niet wilt en kunt doen.

Leeuw:

Je gaat het liefst je eigen gang vandaag, veel uitleg hoeft je omgeving niet te verwachten. Maak wel duidelijk dat je de ander niet persoonlijk afwijst, maar wat tijd voor jezelf nodig heeft.

Maagd:

Je staat sterker als je niet alleen maar vaart op je verstand vandaag. Maak een lijstje met pluspunten van iets dat je tegenstaat. En delegeer taken die je minder liggen.

Weegschaal:

Zal ik wel, zal ik niet? En zo ja, hoe dan? Jij hebt een oppepper nodig vandaag. Trakteer jezelf op iets moois. Sus een ruzie. Jouw harmonische gaven komen vandaag tot z’n recht.

Schorpioen:

Gordijnen dicht, dekens over je hoofd. Waarschijnlijk beleef jij een off-day. Moet je er toch op uit, werk dan aan iets dat je solo kunt doen. Of sluit je lang op in de wc en mediteer.

Boogschutter:

Alles weglachen werkt niet vandaag. Jezelf trainen in goed getimede grapjes wél. Onthoud: een grap is pas goed als alle partijen erom kunnen lachen.

Steenbok:

Houd je ellenbogen in toom vandaag. Ook als je jaloers wordt omdat anderen goed bezig zijn. Broed liever op je eigen plannen en zet in op samenwerking. Dan sta je sterker.

Waterman:

Soms moet je met de billen bloot. Confrontaties beantwoord jij het liefst met wegloopacties en verstopneigingen. Verras jezelf, en doe het eens anders. Gewoon, om te experimenteren.

Vissen:

Op jezelf zijn en wegdromen in je fantasiewereld. Het is er een dag voor. Moet je toch werken, dan heb je waarschijnlijk spijbelneigingen. Op z’n best loop je de kantjes eraf. Neem vrij!

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Voorspelling: Viola Robbemondt

Lees meer

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien