Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

De tarotkaart van 15 oktober: Stier maakt gedurfde beslissingen

De tarotkaart die voor donderdag 15 oktober 2020 is getrokken, is de kaart van De Koning van Bekers. Wat betekent het voor jouw sterrenbeeld?

Deze tarotkaart staat voor gevoelskracht en intuïtie. De wil om je meer te laten leiden door je (onderbuik)gevoel. In relaties staat het voor inlevingsgevoel voor de ander en steun bieden. Samen wegdromen hoort hier ook bij. Op het werk kan deze kaart een carrièreswitch aangeven. Talenten en innerlijke krachten beter benutten.

Advertentie

Dit voorspelt de tarotkaart van De Koning van Bekers voor…

Ram

Is je brein de baas, of ben jij het? Met je zin doorduwen schiet je vandaag niets op. Ook discipline is vandaag een vies woord. Doe iets fysieks wat je moeilijk vindt, een balansoefening is top.

Stier

Het uitwisselen van ideeën met je partner is bijzonder vruchtbaar vandaag. Gesteund neem je waarschijnlijk een beslissing die je eerder niet aandurfde. Tederheid is troef.

Tweelingen

Twijfelde je nog, dan weet je het vandaag zeker. Die speciale of belangrijke persoon in je leven geeft een prima advies. Volg het op. En wees niet bang voor je gevoelige snaren.

Kreeft

Best kans dat promotie op je deur klopt. En terecht, want jouw voelsprieten staan optimaal afgesteld. Uit die schijnbaar onbeduidende ontmoeting kan hechte vriendschap ontstaan.

Leeuw

Een-op-een contact met iemand die op jezelf lijkt, geeft veel stimulans vandaag. Je hebt energie voor twee. Concentratie is wel ver te zoeken. Schrijf steekwoorden op voor later.

Maagd

Wil je iemand al langer iets zeggen, of vind je dat iemand applaus verdient? Prima dag voor welgemeende excuses, lof en lieve woorden. Het leven ‘klopt’ vandaag met jouw hart.

Weegschaal

Om een knoop definitief door te hakken, kun je vandaag een muntje gebruiken. Kop of munt? Zet je vervolgens met hart en ziel in voor de goede zaak.

Schorpioen

Vandaag ontwikkel je inlevingsgevoel. Komt het niet van harte, dwing jezelf dan om iemand die het goed kan gebruiken een schouderklopje te geven. Voelt goed hè?

Boogschutter

Kies je woorden met extra zorg uit vandaag. Vraag je af: ‘Is het wel aardig en noodzakelijk dat ik dit zeg?’ Komt er alleen negatiefs op, zwijg dan liever.

Steenbok

Prima dag voor het uitwerken van plannen en het geven van advies. Een kind of protegé kan nu veel aan je hebben, vooral als je diegene vrij laat je raad al dan niet op te volgen.

Waterman

Hoe zou jij het vinden als jij jezelf tegenkomt? Zou je bevriend raken? Of iets van jou kopen? Kijk eens met een kritische blik in de spiegel. Misschien zie je verbeterpunten.

Vissen

Wat zeggen mensen vaak als ze jou of je werk zien? Laat complimenten door je hoofd zingen als je meer wilt opvallen. Recht je schouders en ga voor wat je echt wilt.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Voorspelling: Viola Robbemondt

Lees meer

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien