Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

De tarotkaart van 16 oktober: de Waterman heeft een roze bril op

De tarotkaart die voor vrijdag 16 oktober 2020 is getrokken, is de kaart van Zes van Bekers. Wat betekent het voor jouw sterrenbeeld?

Deze tarotkaart staat voor het verleden en je persoonlijke herinneringen daaraan. De kaart geeft een dromerige, nostalgische stemming weer. Terugdenken aan een oude geliefde, leuke collega’s, een familiesituatie. Ook mogelijk dat een dierbaar iets of iemand uit het verleden weer opduikt.

Advertentie

Dit voorspelt de tarotkaart van Zes van Bekers voor…

Ram:

Moet je werken, dan is het moeilijk om je hoofd erbij te houden. Je wilt graag opwinding en schuwt het avontuur – of zelfs een avontuurtje – niet. Als het aan jou ligt blijft het niet bij flirterige praat.

Stier:

Je gedachten dwalen constant af naar het verleden. In je hoofd vallen allerlei gebeurtenissen op z’n plek. Jij kunt vandaag goed verwoorden waarom je dingen wel of niet deed of zei.

Tweelingen:

Strijdende partijen breng je bijeen. Je bent zeer diplomatiek en helpt ruzies beslechten. Complimenten doen jou nu extra goed, geef ze ook aan je eigen spiegelbeeld. Je ziet er top uit!

Kreeft:

Ga vooral niet alleen thuis zitten vandaag, laat je vrienden en/of familie van je warme aandacht genieten. Wil je iemand om een dienst vragen, dan is dit hét moment.

Leeuw:

In combinatie met de nieuwe maan van vandaag brengt deze kaart een zeer harmonische sfeer, vooral onder vrouwen. Tenminste, als je je kwetsbaar op durft te stellen. Billen bloot!

Maagd:

De harde werkelijkheid toont zich vandaag heel zacht. Je ogen staan helder, je huid straalt. Je trekt mensen als een magneet naar je toe. Vooral mannen zijn nu gevoelig voor je subtiele charmes.

Weegschaal:

‘Weet je nog, toen we…’ Je bent in balans en vertelt graag over andere tijden met je ouders, kinderen en kleinkinderen. Verhalen genoeg, jij deelt waarschijnlijk vooral de leuke.

Schorpioen:

Wil iemand die je liefhebt iets van je vandaag? Jij geeft het graag, in meervoud. Je zaait nu de zaadjes voor toekomstige vruchten. Een relatie die vandaag ontstaat, heeft grote potentie.

Boogschutter:

Hoe oud je ook bent, je voelt je vandaag jong en levenslustig. Blijf niet binnen zitten, maar onderneem iets bijzonders. Een (oude) geliefde brengt je in een ondeugende stemming.

Steenbok:

De liefde is een bron van inspiratie, je schrijft, schildert, tekent, bouwt, ontwerpt: alles met een geliefde in je achterhoofd. In woord en daad neem je het op voor iedereen van wie je houdt.

Waterman:

De roze bril zit vandaag op je neus gelijmd. Je ziet alleen moois en goeds in iedereen. Ben je single, dan kijkt je wel om je heen, maar daadkracht ontbreekt. Je droomt liever over romantiek.

Vissen:

Het leven is een speeltuin voor jou vandaag. Je voelt je verleidelijk en luistert puur naar je hart. Iedereen die je vandaag ontmoet zal onder de indruk zijn van je stralende optimisme.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Voorspelling: Viola Robbemondt

Lees meer

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien