Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

De tarotkaart van 26 oktober: de Maagd mag vandaag even uitrusten

De tarotkaart die voor maandag 26 oktober 2020 is getrokken, is de kaart De Zegewagen. Wat betekent dat voor jouw sterrenbeeld? 

De tarotkaart staat voor vrijheidsdrang en een grote stap voorwaarts. Zelfbewust het eigen pad bewandelen, los van de vertrouwde omgeving. In relaties kan deze kaart een nieuwe partner inluiden. Het oude vertrouwde wordt achtergelaten. In werk gaat het over meer eigen verantwoordelijkheden.

Advertentie

Ram:

Vandaag doe je je voordeel met je ervaring. Vooral als je die combineert met andermans expertise liggen er euro’s op je te wachten. Doe de tv vaker uit, dat komt liefde ten goede.

Stier:

Samenwerken zit niet in je systeem vandaag. Werk omwille van de lieve vrede liever solo of neem een middag vrij. Zoek informatie bij elkaar voor iets dat je al langer van plan bent.

Tweelingen:

Grote kans dat je vandaag iets kostbaars koopt, of ‘ja’ zegt tegen iets dat je heel graag wilt. Een huwelijksaanzoek is ook niet uitgesloten. Je bent klaar voor bijbehorende verplichtingen.

Kreeft:

Vrij of aan het werk: jij geniet vandaag van mooie dingen – of mensen. Je kunt heel ontroerd raken door een klein gebaar of iets dat een ander als vanzelfsprekend aan je geeft.

Leeuw:

Groots en meeslepend zijn je gebaren vandaag. Je belooft eeuwig trouw, verfraait je huis, boekt een luxe reis. Single leeuwen komen die droompartner op de meest bizarre plaatsen tegen.

Maagd:

Jouw voeten gaan vandaag spreekwoordelijk van de vloer. Niet om te dansen, maar om weg te dromen op de bank. Heb je een lief, dan geniet die vandaag van jouw warme aandacht.

Weegschaal:

Je durft jezelf vandaag te laten zien en neemt initiatief. Prima om te flirten en om nieuwe vrienden te maken. Werk je voor jezelf, bel dan eens die ‘lastige’ klant. Je praat als Brugman.

Schorpioen:

Kom je erachter dat die ander net zo gefrustreerd is als jij? Wat een opluchting, je bent niet alleen! Begrip tonen en je aanpassen resulteert vandaag in schitterogen en vlinderbuiken.

Boogschutter:

Je weet nu zeer bloem- en kleurrijk te vertellen hoeveel je om iemand geeft. Met concullega’s zijn twistgesprekken niet uitgesloten. Neem jezelf niet te serieus.

Steenbok:

Je wilt weten en begrijpen en vraagt iedereen om tekst en uitleg. Je agenda staat waarschijnlijk propvol. Doe wat je aan kunt, maar ga verstandig om met je energie.

Waterman:

Loopt iedereen je in de weg vandaag? Houd die sneer binnen en check wat jou een vrijheidsgevoel geeft. Meer nodig dan even pauze? Vraag een schouderklop en neem vakantie.

Vissen:

Kijk je op tegen iemand? Vleugje jaloers? Vertel jezelf hoe mooi, lief en leuk je bent. Beseffen wat je waard bent, maakt dat je andere leuke mensen aantrekt.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Voorspelling: Viola Robbemondt

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien