Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

De tarotkaart van 30 oktober: de Steenbok heeft last van oud zeer

De tarotkaart die voor vrijdag 30 oktober is getrokken, is de kaart ‘Rad van Fortuin’. Wat betekent dat voor jouw sterrenbeeld? De Steenbok heeft in elk geval last van oud zeer, maar hoe zit het met de rest?

De tarotkaart staat voor gebeurtenissen en veranderingen waarop we weinig invloed hebben. De regering, het weer, het verkeer: een machteloos gevoel. Op persoonlijk vlak geeft de kaart ook geen bevrediging. Op zoek naar een partner? Dan lukt het niet. Is er een partner, dan is er ook ontevredenheid.

Advertentie

Ram:

Bij jou overheerst vandaag waarschijnlijk het ‘stilte voor de storm’ gevoel. Er ligt een taak op je te wachten waarvoor je je verantwoordelijkheidsgevoel moet aanspreken.

Stier:

Jij geeft je helemaal over aan het thuisgevoel vandaag. Geeft de planten water, kookt en eet lekker en draait nog een wasje. Je partner vraagt er misschien niet om, maar wil ook aandacht.

Tweelingen:

Je kunt niet zonder, maar ook niet met (je) partner leven. Kijk wat aandachtiger in de spiegel en je ziet waar je leerpunten liggen. Waar geef jij de ander het heen-en-weer?

Kreeft:

Een prima dag voor een goed gesprek en elkaar diep in de ogen kijken. Toch knaagt er iets. Gedachten als: ‘Hoe goed ken ik jou eigenlijk écht?’ En: ‘Laat ik mijzelf wel kennen?’ kunnen spelen.

Leeuw:

Je snakt naar contact met anderen, liefst mensen die je goed kent en die je zonder al teveel woorden begrijpen. Elkaar aanvoelen gaat vandaag misschien niet vanzelf. Toch woorden gebruiken?

Maagd:

Jouw fijngevoelige antennes staan exact afgesteld op gelijkgestemden. Je zult geen moeite hebben ze aan te trekken vandaag. Liefde is lastiger. Die gaat nu door de maag in plaats van het hart.

Weegschaal:

Gezegend met een flinke dot optimisme kom jij de dag wel door. Je vrolijkt mensen op met belangstellende vragen. Geef negatieve verhalen ook ruimte, geen wit zonder zwart.

Schorpioen:

Glimlach eens naar jezelf in de spiegel. Je bent misschien met je verkeerde been uit bed gestapt, maar dat betekent niet dat je de hele dag narrig moet blijven. Wees dankbaar voor kleine dingen.

Boogschutter:

Jouw natuurlijke aard wordt versterkt vandaag. Vrolijk, melancholiek of serieus: je kunt jezelf zijn. Als anderen jou niet mogen, haal je je schouders op. Als jij jezelf maar mag.

Steenbok:

Seks met je ex ligt op je te wachten, Steenbok. Of je hebt een déjà vu-gevoel: wanneer heb ik dat eerder meegemaakt? Best mogelijk dat je wat oud zeer verwerkt vandaag.

Waterman:

Enigszins opgejaagd is het gevoel vandaag. Waarschijnlijk check je iedere vijf minuten je mobiel. Je moet gewoon met iemand kletsen. Let wel op: je wordt snel boos bij tegenspraak.

Vissen:

Het kan vriezen het kan dooien vandaag en jij hebt de kans om daar een stempel op te drukken. Waar verlang je naar? De meeste dromen zijn bedrog, maar als jij wakker wordt…

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Voorspelling tarotkaart 30 oktober: Viola Robbemondt

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien