Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

De tarotkaart van 17 oktober: de Boogschutter krijgt erkenning in de liefde

De tarotkaart die voor zaterdag 17 oktober 2020 is getrokken, is de kaart van  Aas van Bekers. Wat betekent het voor jouw sterrenbeeld?

Deze tarotkaart staat potentie en kansen! Deze Aas is een van de grootste geluksbrengers. Liefde op het eerste gezicht, vervulling van wensen, dankbaarheid, levensgeluk. Ook mensen die single zijn/willen blijven, vinden bij deze kaart zekerheid in zichzelf en een diep gevoel van vervulling.

Advertentie

Dit voorspelt de tarotkaart van Aas van Bekers voor…

Ram:

Prachtige dag om jezelf een kritisch onder de loep te nemen. Wat doe ik goed, wat wil ik verbeteren? Je hoeft het niet te delen met anderen, maar wees eerlijk tegenover jezelf.

Stier:

Normaal wat behoudend? Vandaag zie je het leven als avontuur. Het lijkt wel of iedereen je vriendelijk groet vandaag. Of ben jij het die de zon laat schijnen voor iedereen om je heen?

Tweelingen:

Met je verkeerde been uit bed gestapt? Gedurende de dag wordt dat goed gemaakt. Je komt erachter dat donderwolken in je hoofd verdwijnen als je je aandacht op iets leuks richt.

Kreeft:

Uitnodigend en warm gestemd. Jij voelt je ondanks – of misschien juist dankzij – coronarestricties heel verbonden. Een goede dag voor het nemen van harts-besluiten.

Leeuw:

Ver verheven boven ergernissen, jij voelt je de Koning(in) van je Rijk. Neem de tijd om spirituele boeken te lezen of te mediteren. Rationele kennis bevredigt vandaag niet.

Maagd:

Ruzie of woordenwisselingen gehad? Laat je licht vandaag schijnen op alles waar onvrede heerste. Charmeoffensief troeft bij deze Aas! Niemand legt je vandaag een strobreed in de weg.

Weegschaal:

Alles gaat diep bij je vandaag en waarschijnlijk vind je het doodeng. Pas nu op dat je niet alles rationaliseert en wegpraat. Dit is je kans om vrienden te worden met spannende gevoelens.

Schorpioen:

Komt iemand spontaan op je schouder uithuilen vandaag? Je schept er genoegen in om er te mogen zijn voor diegene. Jij weet tenslotte precies waar die ander doorheen gaat.

Boogschutter:

Op liefdesgebied krijg je vandaag de erkenning waarnaar je verlangde. Dankbaar neem je zelfs het kleinste gebaar aan. In de naam van De Liefde kun je nu stevige bruggen bouwen.

Steenbok:

Jouw stoere kant eist de schijnwerpers op vandaag. Heb je iemand op het oog, dan ga je kordaat op vrijersvoeten. Voor vrouwelijke steenbokken geldt: laat ook je zachtheid doorschemeren.

Waterman:

Is er nu niemand met wie je die boom kunt opzetten? Voel je niet te snel afgewezen, want je omgeving is wel degelijk zeer met je begaan. Kleine hints opmerken biedt troost vandaag.

Vissen:

Geen zin om een vin te verroeren? Languit op de bank is vandaag de beste houding. Bij voorkeur met iemand op wie je verliefd bent en/of iemand die je smachtende blik beantwoord.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Voorspelling: Viola Robbemondt

Lees meer

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien