Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

De tarotkaart van 19 november: de dromen van Stier komen uit

De tarotkaart die voor donderdag 19 november is getrokken, is de Koning van Staven. Wat betekent die voor jouw sterrenbeeld?

Deze kaart staat voor zelfvertrouwen. Men gelooft in de eigen mogelijkheden. In de liefde gaat het over oprechte betrokkenheid. Elkaar verwennen, en trots zijn op elkaar. Singles zoeken bij deze kaart een charismatisch type. Carrière: veel ondernemingslust en daadkracht. Dit is een leider.

Advertentie

Ram

De uitdaging van vandaag: aan jezelf leren twijfelen. Het komt waarschijnlijk in de vorm van onenigheid met je geliefde(n). Durf je te zeggen: ‘Ik weet het niet’? Dat siert én maakt krachtiger.

Stier

Je dromen staan waarschijnlijk op het punt van uitkomen. Je straalt ervan! Wat je aandacht geeft groeit, dus richt je vandaag eens op iets wat of iemand die wel wat zonlicht kan gebruiken.

Tweelingen

Als er vandaag niemand verliefd op je wordt, win je waarschijnlijk wel de loterij. Bij wijze van spreken, dan: er hangt in elk geval veel geluk in de lucht. Klein moois verandert in groot moois, als je er maar oog voor hebt.

Kreeft

Trakteren op zelfgemaakt lekkers, uitnodigingen versturen, feestjes organiseren: ook als dit in beperkt gezelschap moet, pak je het groots aan. Betrek hierbij ook mensen met wie je minder contact hebt.

Leeuw

Iemand die uit je leven is, kan terugkomen. Misschien live, misschien in je dromen. Het stemt je in ieder geval heel blij. Jouw positieve uitstraling trekt, je zult de dag niet alleen doorbrengen.

Maagd

Experimenteer vandaag met je gevoel van vrijheid. Wanneer voel je je beknot? Realiseer je dat niemand je kan dwingen om iets wel of niet te doen. Keuzevrijheid maakt je blij.

Weegschaal

Tikkie moe? Waarschijnlijk wil je vanavond met rust gelaten worden en wegdromen bij die film, of in dat boek duiken. Neem de tijd om bij te tanken, dat doet je humeur goed.

Schorpioen

Hengelde je al langer naar die baan, of wil je indruk op iemand maken? Dit is er een prima dag voor. Je bent scherpzinnig en zegt wat gezegd moet worden zonder te beledigen.

Boogschutter

Je fladdert van e-mail, via dat appje naar dat praatje in de supermarkt. Laat het in contact met je geliefde(n) niet bij oppervlakkige babbels: duik wat dieper, dat bevredigt.

Steenbok

Vandaag ben je gevoelig voor de buien van anderen. Het maakt je prima gezelschap. Pas wel op dat je stemmingen niet overneemt, houd je eigen grenzen in de gaten.

Waterman

Op jouw mondkapje prijkt waarschijnlijk een Jaws-kaak vandaag. Dat vleugje wild en tegendraads brengt reuring in de tent. Precies waar je op uit bent! Discussieer erop los.

Vissen

Ben je creatief begaafd, dan maak je vandaag de mooiste dingen. Op relationeel gebied ben je vandaag geneigd om ook alleen het állermooiste in je lief te zien. Klopt dat wel? Realitycheck!

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Voorspelling tarotkaart: Viola Robbemondt.

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien