Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Dit is de perfecte Valentijnsdag voor jouw sterrenbeeld

Wil je jouw Valentijn graag verrassen met een leuk cadeautje? Dan kan het perfecte presentje voor Valentijnsdag soms best lastig te vinden zijn. Maar niet getreurd, want op basis van jouw partners sterrenbeeld kun je veel duidelijkheid krijgen.

De sterren hebben je namelijk een hoop te vertellen. Het kan inzichtelijk maken of je lief blijer met chocola of een avontuur in de buitenlucht zal zijn.

Advertentie

Vissen

19 februari t/m 20 maart

Vissen maak je deze Valentijnsdag het meest blij met een gezellige date zonder al teveel poespas. Kies niet voor indrukwekkende avonturen, maar ga gewoon voor een knusse invulling van de dag. Een ideale date gaat gepaard met muziek, dansen of schilderen.

Ram

21 maart t/m 19 april

Vurigheid en passie zijn twee woorden die heel goed bij een Ram passen. Toch verkiest een Ram in een relatie voor tederheid en intimiteit in plaats van grote gebaren. Een romantisch (zelfgemaakt) diner bij kaarslicht of samen een gezellige film kijken valt sowieso goed in de smaak.

Stier

20 april t/m 20 mei

Voor een stier in een relatie is het een goed idee om wél de hort op te gaan. Een simpel avondje bankhangen maakt een Stier niet direct gelukkig. Toch kan het ook juist aan te raden zijn om wel de rust op te zoeken, zodat jullie diepe en goede gesprekken kunnen voeren. Dat kan op een onverwachte manier ook heel intiem voelen.

Tweeling

21 mei t/m 20 juni

Vooral toewijding is heel belangrijk voor een Tweeling in een relatie tijdens Valentijnsdag. Kies voor een intieme setting waar jullie helemaal in elkaar op kunnen gaan en geen rekening met anderen hoeven te houden. Dat maakt sowieso indruk op jouw Valentijn.

Kreeft

21 juni t/m 22 juli

Kreeften willen zich graag gewild voelen, dus deins niet terug om flink uit te pakken deze Valentijnsdag. Is jouw lief een kreeft? Durf dan groots te denken. Een verrassingsreisje voor na corona of een avontuurlijk uitstapje naar een onverwachte plek in Nederland zal jouw partner sowieso kunnen waarderen.

Leeuw

23 juli t/m 22 augustus

Leeuwen zijn koppig en kunnen snel bang zijn voor sleur in een relatie. Probeer daarom je partner te verrassen en vaste tradities en gewoontes te doorbreken. Hierdoor zul je meer romantiek en levenslust ervaren, en dat wil je natuurlijk maar al te graag op de dag van Cupido.

Maagd

23 augustus t/m 22 september

Maagden staan erom bekend alles tot in de puntjes te willen plannen. De kans is dan ook groot dat jouw partner de gehele Valentijnsdag al gepland heeft. Maar probeer dat je niet tegen te laten houden om je lief alsnog te verrassen. Een klein gebaar kan al voldoende zijn.

Weegschaal

23 september t/m 22 oktober

Weegschalen zij juist een stuk minder fan van plannen maken. Neem de touwtjes daarom in handen en gooi jullie date eens over een compleet andere boeg. De kans is groot dat een dergelijke originele verrassing zeker in de smaak valt.

Schorpioen

23 oktober t/m 21 november

Schorpioenen zijn vaak te paaien voor een diepgaand gesprek. Probeer dus ook deze speciale dag van de liefde de diepte in te gaan, zodat jullie relatie tot een volgend niveau getild kan gaan worden.

Boogschutter

22 november t/m 21 december

Boogschutters houden wel van een beetje spanning en sensatie. Daarom is het helemaal geen verkeerd idee om je lief in de slaapkamer te verrassen deze Valentijn. De taal van de liefde spreekt immers luid genoeg.

Steenbok

22 december t/m 19 januari

Steenbokken kunnen koppig zijn en het dus lastig vinden om verrast te worden, of juist zelf graag de touwtjes in handen willen houden. Toch kun je gewoon een verrassing op touw zetten, maar houd het klein. Een klein, liefdevol gebaar zal sowieso in de smaak vallen.

Waterman

20 januari t/m 18 februari

Een museum, planetarium, expositie… Als het maar cultuur, kunst en wetenschap inhoud zit je sowieso goed bij een Waterman. Houd je dus niet in en laat je culturele fantasie de vrije loop.

Zo tover je je slaapkamer in een handomdraai om tot een romantisch plekje:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Margriet. Janitv. Beeld: iStock

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Functioneel en stylish: zó ziet je nachtkastje er een stuk mooier uit

Op het nachtkastje van de gemiddelde vrouw zijn drie dingen steevast te vinden: een glas water, een boek en een handcrème. Toch hoeft het niet alleen een functionele opbergplek te zijn, want je kunt er ook een mooie eyecatcher voor in de slaapkamer van maken.

Met deze tips en inspiratie krijg je dat voor elkaar.

Advertentie

Opgeruimd staat netjes

Je nachtkastje kan zowel functioneel als stylish verantwoord zijn. Dit hoeft niet veel te kosten, en is gemakkelijk te doen. Hoe? Nou, door een kastje op de kop te tikken met een lade erin. Hier kun je de benodigdheden simpelweg in opruimen, en de rest van het kastje gebruiken om een paar mooie items tentoon te stellen. Een bosje droogbloemen en een klein schilderijtje of mooi boek, en je bent klaar.

Anders dan anders

Een nachtkastje hoeft niet daadwerkelijk een kastje te zijn! Je kunt ook gaan voor een ander meubelstuk, om zo je slaapkamer van een persoonlijke touch te voorzien. Ga bijvoorbeeld voor een krukje, of een tweedehands stoeltje. Pluspunt: je voorkomt ermee dat je heel veel prullaria neerlegt, omdat er simpelweg de ruimte niet voor is.

Herinneringen bij elkaar

Je hoeft een nachtkastje niet alleen maar als een functioneel iets te beschouwen, maar je kunt het ook heel gemakkelijk gebruiken om er een paar dierbare items op uit te stallen. Zo kun je er voor het slapengaan én zodra je wakker wordt naar kijken, als een soort klein altaartje. Denk bijvoorbeeld aan dingen als een foto, bloemen waar je blij van wordt of een prentenboek vol herinneringen.

Zweven is leven

Waarom staan als je ook kunt zweven? Precies! Doe het eens anders en hang je nachtkastje op in plaats van het gewoon neer te zetten. Dit oogt direct speels, uniek en is nog handig tijdens het stofzuigen oog. Extra handig: je kunt er ook nog iets ónder zetten, waardoor je meer met de ruimte naast je bed doet dan wanneer je voor een staand kastje gaat. Ideaal voor kleinere ruimtes, dus.


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Pinterest. Beeld: Getty, Pinterest

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Dit is er geworden van de Von Trapp-kinderen uit 'The Sound of Music'

Het is alweer 56 jaar geleden dat het waargebeurde verhaal The Sound of Music werd verfilmd. De film over Maria en ‘haar’ Von Trapp-kinderen was een groot succes, maar inmiddels zijn die kinderen natuurlijk al láng geen kinderen meer. Zó gaat het nu met de acteurs en actrices.

Julie Andrews, de actrice die Maria speelde, werd wereldberoemd. Maar de andere acteurs bleven niet allemaal in de spotlights. Sommigen raakten in de vergetelheid, anderen zij zelfs al overleden.

Advertentie

Charmian Carr (Liesl Von Trapp)

Helaas is Charmian in september 2016 op 73-jarige leeftijd overleden aan dementie. Op haar 16e bemachtigde ze als student de rol van Liesl. Na deze grote rol speelde ze een aantal rollen in series op televisie, maar nadat ze in 1967 in het huwelijksbootje stapte, verdween ze uit de showbizzwereld. Ze startte een interieur ontwerpbureau en schreef twee boeken over haar ervaring met het maken van The Sound of Music.

Nicholas Hammond (Friedrich Von Trapp)

Hij startte zijn carrière op Broadway en speelde de hoofdrol in Lord of the Flies. Daarna bemachtigde Nicholas de rol van Friedrich in The Sound of Music. Daarna bleef hij wel actief in de filmwereld, want hij speelde onder andere rollen in Hawaii Five-O en The Brady Bunch. Ook speelde Nicholas Spiderman in film The Amazing Spider Man, voordat hij in de jaren ’80 gastrollen speelde in meer tv-shows, waaronder The Love Boat en Magnum, P.I. In 1986 verhuisde hij naar Australië, waar hij – inmiddels 70 jaar – nog altijd woont.

Heather Menzies (Louisa Von Trapp)

Na The Sound of Music speelde Heather gastrollen in shows als Bonanza en T.J. Hooker. Na de dood van haar tweede echtgenoot in 2002, verliet ze de schijnwerpers en startte ze The Robert Urich Foundation, een organisatie die geld inzamelt voor kankeronderzoek en ondersteuning biedt aan kankerpatiënten. Heather Menzies stierf op kerstavond in 2017 nadat ze een maand eerder de diagnose terminale hersenkanker had gekregen. Ze werd slechts 68 jaar.

Duane Chase (Kurt Von Trapp)

Duane zat nog op de middelbare school toen hij Kurt speelde in The Sound of Music. Na het filmen van de succesvolle muziekfilm ging hij verder met zijn studie. Uiteindelijk studeerde hij af in geologie. Momenteel woont hij – inmiddels 70 jaar – in Washington en werkt hij in de natuur en bosbouw. De spotlights heeft hij achter zich gelaten.

Angela Cartwright (Brigitta Von Trapp)

Op 13-jarige leeftijd kreeg Angela de rol van Brigitta in The Sound of Music, voordat ze een hoofdrol kreeg in de tv-serie Lost In Space. Daarna stopte ze vrijwel met acteren, en nu is ze – inmiddels 68 jaar -al ruim 30 jaar fotograaf in haar woonplaats Los Angeles.

Debbie Turner (Marta Von Trapp)

Na The Sound of Music verliet Debbie de showbusiness en ging verder met school. Daarna richtte ze bloemen- en evenementenbureau Debbie Turner Originals op. Sinds 1985 woont ze – inmiddels 64 jaar –  in Minnesota, waar zij en haar man Richard hun vier dochters opvoedden.

Kym Karath (Gretl Von Trapp)

Op slechts 3-jarige leeftijd begon Kym met acteren. Na The Sound of Music had ze gastrollen in tv-shows als The Brady Bunch en Lost In Space. Daarna verhuisde ze naar Parijs, waar ze kunstgeschiedenis studeerde en als model werkte. Nadat ze was getrouwd en een gezin had gesticht, stopte ze tijdelijk met acteren. Ze is inmiddels 62 jaar oud en mede-oprichtster van de Aurelia Foundation, een non-profitorganisatie voor volwassenen met een handicap.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Mamamia. Beeld: BrunoPress.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

WIDM-kandidaat Charlotte Nijs: "Het spel maakt je echt gestoord"

Net als ieder jaar wordt ook ditmaal de finale van Wie is de Mol? uitgesmeerd over twee afleveringen, wat de kijker thuis niet écht kan waarderen. Charlotte Nijs moest zaterdag op de valreep het spel verlaten, en nu vertelt ze over haar ervaringen met het spannende spel.

Ze laat weten dat ze het veel heftiger en zwaarder vond dan ze in eerste instantie had gedacht.

Advertentie

Finale

In de finale stonden Rocky, Charlotte en Renée. Zaterdag moest Charlotte op de valreep het spel verlaten, waarmee het verlossende antwoord op de vraag wie de Mol is steeds dichterbij komt. Nog een week, en dan weten we eindelijk wie de Mol van het 21e seizoen is: Rocky of toch Renée?

“Echt gestoord”

Zoals iedere afvaller is ook Charlotte te gast in de Wie is de Mol?-podcast. Ze vertelt over het spel: “Het is echt moeilijk. Je bent gewoon continu bezig met het observeren van anderen. Het is echt gestoord”. Ze laat weten het dan ook flink onderschat te hebben. “En wat ze daar allemaal wel niet vragen. Dat heb je als televisiekijker niet door.”

Vragenlijsten

Over het maken van de test en de intense vragen, vertelt de journalist dat ook dát pittiger is dan ze had gedacht. “Die zijn zo gedetailleerd. En dan moet je ook nog met elkaar ouwehoeren om los te peuteren wat de antwoorden op de vragenlijsten van anderen zijn. En er wordt ook nog heel veel gelogen”, aldus Charlotte.

Ze vervolgt: “Ik had geen idee, ik dacht: wat overkomt me? En overal waar een camera bij is, kan een vraag over gesteld worden. De dagen zijn lang, de camera’s zijn er vaak. Ik heb het echt onderschat.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlotte Nijs (@charlottehvnl)

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Kim Kötter deelt zoete foto van haar drie zoontjes: "De Reesema's"

Onlangs zijn Kim Kötter (38) en haar man Jaap Reesema (36) voor de derde keer ouders geworden. Hun derde zoontje heeft de naam Ted Siewertsz van Reesema gekregen. Op Instagram toont Kim nu een zoete foto van haar grote trots: alledrie haar zoontjes Mick, Youp en Ted bij elkaar.

En dat zorgt voor een stortvloed aan liefdevolle reacties.

Advertentie

Verrassing

Dat Kim Kotter zwanger raakte, was een grote verrassing voor het bekende koppel. Hun Mick en Youp kwamen namelijk allebei ter wereld met behulp van ivf. “Mijn ouders, schoonouders en mijn hele familie hadden het allemaal niet aan zien komen. Ze dachten allemaal dat het om iemand anders ging, maar het is geen grapje: het gaat echt om ons” vertelde ze eerder.

“En ik vind het echt zó fijn dat het out in the open is en ik gewoon mijn buik kan laten gaan. Iedereen mag het weten: we krijgen een baby!”, aldus de trotse ouders na de bekendmaking van de zwangerschap in Kims vlog.

De Reesema’s

De bevalling liet lang op zich wachten, want Kim beviel pas met 42 weken. Inmiddels is de kleine Ted – wiens naam ‘godsgeschenk’ betekent – gezond en wel ter wereld gekomen. En daar zijn Jaap en Kim ontzettend dankbaar voor. Op Instagram plaatst trotste moeder Kim Kötter dan ook een kiekje van hun zoons, met als bijschrift ‘De Reesema’s’.

De reacties onder de foto stromen binnen. “Van harte! Dit worden hartenbrekers”, schrijft presentarice Shelly Sterk onder het plaatje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KIM KÖTTER (@kimkotter)

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien