Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Dít verrassende drankje kun je het beste drinken na het sporten

Het beste nieuws van de dag: voortaan mag je na je sportuurtje op de bank ploffen met 1 van je lievelingsdrankjes. En het is nog goed voor je ook.

Volgens de Amerikaanse Cornell University zit er in halfvolle chocolademelk precies de juiste verhouding van koolhydraten en eiwitten die je spieren na het sporten nodig hebben. Je hoort het goed: chocolademelk.

Advertentie

Goede stoffen
Ook Popsugar en diëtist Lisa Hayim bevestigen de fijne uitspraak. Chocolademelk bevat volgens hen precies de stoffen die het lichaam nodig heeft na een work-out: koolhydraten, proteïne, vetten, water en elektrolyten.

Verder onderzoek
Uit verder onderzoek moet nog blijken hoeveel beter chocolademelk precies werkt ten opzichte van sportdrankjes, maar het is volgens de onderzoeken in ieder geval minstens zo goed als sportdrankjes.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: cosmopolitan.nl. Beeld: iStock

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien