Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Dít zegt de manier van zoenen over jullie relatie

Er gaat niks boven een stomende, liefdevolle kus, toch? Kortom: je komt er snel achter of een kus goed of slecht is. Maar wist je dat de manier van zoenen ook iets over je relatie zegt?

Advertentie

1. Op je voorhoofd

Een kus op het voorhoofd laat zien dat je partner een echte emotionele band met je heeft en je aantrekkelijk en schattig vindt. Een kus op het voorhoofd laat zien dat de relatie echt is en toont bescherming en steun. Deze kus wordt meer geassocieerd met emotionele gevoelens dan met seksuele intimiteit.

2. Op je buik

Een kus op je buik laat zien dat je partner zich heel comfortabel bij je voelt en zich ook seksueel tot je aangetrokken voelt. Omdat een kusje op je buik niet alleen veel vertrouwen vereist, komt hij of zij ook dicht bij intieme gebieden.

3. In je nek

De nek is een zeer gevoelig en kwetsbaar gebied. Als iemand je in je nek kust, probeert hij of zij te verleiden en te prikkelen. Ze vragen je om je kwetsbaarheid te tonen. Het is ook een zeer seksuele plek en wordt dan ook vaak gebruikt tijdens het voorspel.

4. Op je wang

Jullie bevinden zich of nog in een héle vroege fase of in de friendzone. Als je uitsluitend wangkusjes krijgt, is dat niet zo seksueel of romantisch meer. Wangkussen in combinatie met andere soorten kussen kan echter wél schattig zijn.

5. Over je hele lichaam

Kust je partner je over je hele lichaam? Dan is hij of zij erg romantisch en dol op jou. Kussen over het hele lichaam laat zien dat je partner seksueel in je geïnteresseerd is en zich erg aangetrokken tot je voelt. Je partner wil heel intiem met je zijn.

6. Een diepe, gepassioneerde kus

Dit is natuurlijke de beste zoen. Je weet wel, net als in van die romantische films. Een diepe, gepassioneerde zoen geef aan dat je partner echt van je houdt, want deze kus is maar moeilijk te vervalsen. Je kunt je soms helemaal in zo’n kus verliezen.

7. Een natte kus

Ieuw! Wellicht zijn jullie elkaar aan het plagen, maar in andere gevallen kan het betekenen dat diegene alleen maar uit is op sex. Ze zoenen zonder emotie (of ze zijn gewoon slecht in zoenen).

Liefde en passievlogger Guusje: hoe verleid je je man op een stijlvolle manier?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Marie Claire. Beeld: iStock

Lees meer

Schrijver Hugo Borst: “Durfde je eindelijk een 1,5-meter-terras op?”

Hugo en Iris - Libelle

Hugo Borst (57) en Iris Koppe (35) zijn beiden schrijvers, maar daar houdt de gelijkenis wel op. Toch zijn ze vrienden en gaan ze geen onderwerp uit de weg. Over oud worden, sex, politiek, corona en meer: Hugo en Iris stellen brutale vragen én geven openhartig antwoord. 

I: Jij bent toch getrouwd?
H: Jazeker, 24 kilo geleden.
I: Hoelang al?
H: Het was 1988.
I: Neeeee. Toen was ik 3.

H: Eh, waar wil je naartoe? Goed nieuws? Ben je ten huwelijk gevraagd?
I: Niet zo snel. Ik heb koppijn vandaag, Hugo, kóppijn.
H: Wat heeft dat met trouwen te maken? Oh, wacht even

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien