verliefd op schoonvader Beeld Getty Images/Maskot
verliefd op schoonvaderBeeld Getty Images/Maskot

Babette (37): “Soms wilde ik dat ik met mijn schoonvader getrouwd was”

Stiekem verliefd op een collega, zwager, buurman of de vriend van je zoon. Het kan niet, het mag niet en toch is het zo. “Als ik met mijn man vrij, denk ik aan hem.”

Ella VermeulenGetty Images/Maskot

Babette (37) “Mijn vriend heeft een ontzettende leuke vader. Knap, man van de wereld. Eind zestig, ziet eruit als eind veertig. En ik heb een crush op die man, wat volgens mij vrij abnormaal is voor een schoondochter. Ik fantaseer vaak over hem en soms wou ik dat ik met hem getrouwd was. Hij denkt altijd in oplossingen in plaats van problemen, hij is complimenteus en lief voor zijn vrouw.

Slap aftreksel

Ik heb mijn vriend weleens hints gegeven, dat ik het huwelijk van zijn ouders zo bewonder. Hij was het met me eens dat die een leuke relatie hebben, maar zich wat meer inspannen à la zijn vader – ho maar. Als ik met hem samen ben is hij best oké, maar als we bij zijn ouders zijn, denk ik altijd dat hij een slap aftreksel is van zijn pa.”

Lees ook:

Aafje (44): “Mijn man is een schat. Maar ik zou de buurman er gewoon bíj willen hebben” >

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden