Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Libelle advent #9: Kaartspellenpakket van 999games

Vandaag gaat het negende vakje open van de adventskalender en maakt u kans op één van de dertig kaartspellensets van 999games t.w.v. € 33,-. In het pakket vindt u drie leuke en spannende kaartspellen: Lost Cities, Beverbende en L.A.M.A. Vul in onderstaand formulier uw gegevens in en wie weet speelt u deze spellen tijdens de feestdagen.

Het pakket bestaat uit:

Lost Cities
Bluf- en planningsspel voor 2 spelers. Bouw expedities in 5 verschillende kleuren door kaarten van laag naar hoog neer te leggen. Met weddenschapskaarten kun je je plus- of minpunten verveelvoudigen. De eenvoudige spelregels in combinatie met de tactische uitdagingen zorgen voor uren speelplezier!

Beverbende 
Spannend tactisch geheugenspel. Scoor de minste strafpunten. Enige probleem is dat je maar twee van je vier kaarten kent. Actiekaarten brengen daar verandering in.

L.A.M.A.
Vlot kaartspel. Het motto van L.A.M.A.: Leg Alle Minpunten Af. Leg steeds een kaart af, anders krijg je er minpuntenfiches voor. Lukt het je om al je kaarten kwijt te raken, dan mag je een fiche teruggeven. En dat mag er één van waarde 1 of van waarde 10 zijn. Wie heeft aan het einde de minste minpunten? Winnaar Speelgoed Van Het Jaar 2020!

Laat hieronder uw gegevens achter en maak kans! Meedoen kan tot en met 18 december 2020.