Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Ook kilo's kwijt? Doe mee en krijg korting op de Libelle Afvalrace methodes

Net als onze vloggende Libellelezeressen kilo’s kwijt voor de zomer? Hier krijg je korting op de methodes die zij volgen. 

Sportvasten 
Net als Claudia centimeters verliezen in buikomvang én je fit en energiek voelen? Geef jezelf en je beste vriendin op voor Sportvasten en ontvang samen 15% korting! 

Meld je aan via het inschrijfformulier, vermeld daar ook de naam van je vriendin (of zus, of moeder!) en de kortingscode Libellezomerfit2017. 
Advertentie

Eén persoon kan zich inschrijven en de naam van haar vriendin in het vak “Naam Buddy” zetten, en in het vak “kortingscode” de code: Libellezomerfit2017. Dan ontvangen jullie allebei een korting van 15%, dus €199,- per persoon in plaats van €235,- per persoon. Jullie gaan dan samen onder begeleiding van 1 Sportvastencoach binnen 10 dagen afvallen, buikcentimeters verliezen, en belangrijker: je fit en energiek voelen! Als je samen aan Sportvasten doet, is het leuker en houd je het beter vol.
Heb je je samen opgegeven? Deel je ervaringen bij de Libelle Afvalrace, of op onze speciale Facebookpagina.

 

80/20 methode
Een gezond eetpatroon creëren, maar wel gewoon een taartje kunnen nemen op een verjaardag of wijn op zaterdag? Doe dan net als Elke de 80/20 methode. Normaal gesproken kost een traject van 7 consulten €180,-. Maar als je je via het contactformulier van Balanza aanmeldt, met de code ‘Libelle afvalrace’ dan krijg je €30,- korting op het programma. Je betaalt dan dus nog maar €150,-. Op het contactformulier kun je meteen aangeven of je het programma op locatie wil volgen in Groningen, Haren, Leeuwarden of Kollum óf dat je het programma online doet. Je hebt dan contact per mail, telefoon of Skype.

 

Foodsisters 
Volg het programma van Marjanne 8 weken, voor maar €10,- euro per week. Met de couponcode: ‘libelle’ krijg je €19,50 korting op het programma, dat normaal gesproken €99,- kost. De afgelopen 10 jaar hebben de Foodsisters al duizenden cliënten begeleid bij het koolhydraat- en suikerarme dieet. Al hun praktijkervaring is nu gebundeld in deze complete en praktische cursus. Je kunt gelijk aan de slag met een kookboek. Daarin vind je 8 koolhydraatarme weekmenu’s en 8 boodschappenlijstjes.
Lees meer

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien