Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Claudia en coach Renate

Hier kun je wekelijks zien hoe het Claudia vergaat tijdens de Libelle Afvalrace. Ze is aan het Sportvasten en wordt begeleid door coach Renate van Fittergy. 

Claudia volgt een intensief programma met periodes waarin ze aan het vasten is, maar toch blijft sporten.

Even voorstellen
In onderstaande vlogs stellen Claudia en haar coach Renate zich aan je voor. Claudia viel al 40 kilo af en heeft een goede reden om juist deze methode te volgen. Renate legt uit wat het programma precies inhoudt.

Advertentie

 

Week 1
Die drankjes vallen niet mee, vertelt Claudia in haar eerste week. Renate geeft in haar blog Claudia de uitslag van haar scans en sporttesten. Mag ze al sportvasten?

 

Week 2
In week 2 mag Claudia mag kiezen uit 2 diëten: welke wordt het? Coach Renate vertelt wat iemand die veel beweegt en sport zou moeten eten. En dat is veel. 

 

Week 3
De derde week van de Libelle  Afvalrace is aangebroken en nu wordt het echt spannend voor Claudia: ze gaat 10 dagen Sportvasten. Coach Renate houdt haar nauwgezet in de gaten. Zou het lukken?

 

Week 4.
Tien dagen lang heeft Claudia een Sportvastenkuur volgehouden. Met succes: ze is kilo’s lichter. Maar nu is het de week erna… Hoe houdt ze dat gewicht vast? Renate heeft meteen een waarschuwing voor wie geïnspireerd is geraakt door Claudia en zelf ook wil Sportvasten. Doe dat nóóit alleen!  

Renate

 

Lees meer

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien