Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Elke en haar coach Marian

Hier kun je wekelijks zien hoe het Elke vergaat met haar Afvalrace. Ze volgt de 80/20 regel en wordt begeleid door coach Marian van diëtistenpraktijk Balanza. 

Bij de 80/20 methode creëer je balans in je voedingspatroon: voor 80% is je voeding gezond en voor de overige 20% is er ruimte om te zondigen. Kun je toch dat stuk taart nemen op een verjaardag. 

Even voorstellen
De 80/20 methode is er eentje die Elke direct zag zitten toen ze erover las in Libelle. Ze vertelt waarom en stelt zich voor. Coach Marian legt uit waarom de 80/20 methode voor iedereen vol te houden is.
 
Week 1
Elke is helemaal happy met haar eerste week – zeker als ze ziet welk resultaat ze heeft geboekt. Wel heeft ze een prangende vraag: waarom moet ze zo vaak eten? Marian heeft de oplossing.

Advertentie

 

Week 2 
Elke eet meer dan ze ooit heeft gedaan en dít is het resultaat. Coach Marian heeft een belangrijke boodschap voor haar (en geeft wat tips voor als ze op vakantie gaat!). 

 

Week 3
Het gaat niet van een leien dakje, vindt Elke. Maar positief als ze is, zet ze door. Gelukkig zijn er, nu week 3 is aangebroken, wel al collega’s die vragen of ze is afgevallen. Coach Marian bereidt Elke intussen goed voor op een vakantie. Hoe kun je all inclusive op reis en toch nog een beetje op gewicht blijven?

 

Week 4. 
Het is zover: Elke is op vakantie. Kan ze op het mooie Gran Canaria al die verleidingen wel weerstaan? Coach Marian heeft in ieder geval dé tip voor als ze weer terug is… Deze (gratis!) app.

Elke Marian

 

Lees meer

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien