Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Marjanne en de Foodsisters

Hier kun je wekelijks zien hoe het Marjanne tijdens de Libelle Afvalrace. Ze wordt begeleid door zussen Janneke en Amande Koeman; de Foodsisters. 

Dat pondje extra komt niet altijd doordat je te veel eet, maar door het kiezen van de verkeerde voedingsmiddelen. Suiker bijvoorbeeld, dat zit stiekem overal in.

Even voorstellen
In deze voorstelvlogs zie je dat Marjanne best zenuwachtig is voor de Libelle Afvalrace en om haar gewicht prijs te geven, maar toch doet ze mee. Wat een stoere vrouw. En de Foodsisters delen hun ambitieuze missie: iedereen in Nederland van z’n suikerverslaving afhelpen.
Advertentie

Week 1
Marjanne boekt meteen GEWELDIG resultaat! Ze is ongelooflijk blij met het lekkere brood dat ze bakt en helemaal als ze op de weegschaal staat. Wel zoekt Marjanne een goed alternatief voor haar zo geliefde cola light. Daar weten de Foodsisters wel raad mee.

Week 2
Marjanne is wéér het meest afgevallen van alle vloggers. In haar vlog vertelt ze hoeveel precies. De Foodsisters vertellen wat beter is: 3 of 6 eetmomenten.

 

Week 3
Goed nieuws voor Marjanne: de nieuwe zaak die ze heeft geopend met haar man wint een prijs, dus het is groot feest. En dan gaat ze óók nog uiteten. Houdt ze met al die verleidingen haar gezonde eetpatroon vol? De Foodsisters weten dat het combineren van een gezin en een dieet niet ideaal is. “Niemand heeft zin om 2 keer te koken!” 

Week 4. 
Het wordt haast saai: Marjanne valt in de vierde week van de Afvalrace alweer af. En hoe. De Foodsisters weten wat je op brood moet eten als je wilt afvallen. En vooral ook wat niet.

 Foodsisters

 

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien