Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Libelle

Libelle is hét grootste vrouwenmediamerk van Nederland. Sinds 1934 inspireren we alle vrouwen van Nederland, van jong tot oud.

Libelle Daily

Libelle Daily is hét online platform voor alles wat vrouwen willen weten: persoonlijke verhalen, de laatste nieuwtjes over gezondheid & psyche, praktische huishoudtips, de laatste trends en natuurlijk de trending video’s die je niet mag missen. De artikelen die geschreven worden door de online redactie gaan over Huis, Tuin & Feestje, Lekker in je vel, Mode & Beauty of Mensen. Bekijk hieronder een aantal artikel die Libelle Daily zoal schrijft:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Libelle TV

Libelle TV is alles waar je van houdt bij Libelle, maar dan op video. Elke dag zie je hier gratis nieuwe video’s: de handigste lifehacks en de mooiste verhalen van vrouwen in rubrieken als ‘Lieve ik’, ‘Fijn dat je er bent‘ en ‘Als ik er niet meer ben‘. Echt, persoonlijk en dichtbij. Libelletv.nl is een website, maar óók een app. De app kun je downloaden via de App Store en Google Play. De video’s kun je bekijken op desktop, laptop, tablet en natuurlijk mobiel, zowel met iOS (Apple) als Android (o.a. Samsung).

Ook is Libelle TV dé plek voor de nieuwe generatie vloggers. Een voorstelrondje:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Ontvang de laatste trends, tips en interviews in je mailbox op dinsdag en donderdag. Met op donderdag een algemene nieuwsbrief en op dinsdag een nieuwsbrief met een thema ‘Huis, Tuin & Feestje’, ‘Mode & Beauty’ of ‘Lekker in je vel’. Na het lezen van de nieuwsbrief ben je weer bij met de nieuwtjes die iedere Nederlandse vrouw wilt weten.

Als je een keer geen tijd hebt gehad om de website in de gaten te houden, kan de Daily Update van toepassing zijn. Elke dag om 18.00 uur krijg je een overzicht van de 4 best gelezen artikelen van die dag. Ook hier kun je je voor inschrijven.

Aanmelden nieuwsbrief

Libelle zomerweek

Afgelopen 23 mei tot en met 29 mei was het weer zo ver: de Libelle Zomerweek. Dit jaar werd het evenement voor de 20ste keer georganiseerd. Een reden voor een feestje dus! Om dit jubileum te vieren werd er dit jaar een extra groot feest georganiseerd met het bijpassende thema ‘Let’s dance’. Deze bloemige editie van de Libelle Zomerweek werd een bijzonder kleurrijk feestje op het Almeerderstrand in Almere. De Zomerweek is een belevenis met modeshows, proeverijen, artiesten, interviews, ontmoetingen met onder andere de columnisten en nog meer! Met meer dan 10.000 workshopplekken is het dé dag om inspiratie op te doen en de leukste koopjes te scoren.

Schrijf je in de voor de nieuwsbrief van de Zomerweek en blijf op de hoogte. Bestel de kaarten hier voor het favoriete uitje van het jaar.

Jan, Jans en de Kinderen

Elke week verschijnt in Libelle een van de avonturen van Jan, Jans en de kinderen. Een strip die je elke week een kijkje laat nemen in hun leven en verschillende meningen aan het licht brengt of je een lach op je gezicht brengt.

Specials

Naast het weekblad kun je je abonneren op ‘Libelle specials‘ met verschillende inspirerende onderwerpen. Elk jaar verschijnen er 13 Specials met elke keer weer een ander onderwerp. Het kan bijvoorbeeld gaan over bakken, een winterboek, feestnummer, living-inspiratie of iets anders. De Specials worden zorgvuldig samengesteld en staat elke keer weer vol tips, ideeën, verhalen en producten.

Bookazine

Krijg je niet genoeg van Libelle Leest op Facebook? Dan is het Bookazine iets voor jou. Het is een complete toproman in tijdschriftvorm. Een dun en licht boekje dus handig voor onderweg, zorgvuldig geselecteerd door de redactie. Elke 4 weken verschijnt er een nieuwe Bookazine dus je raakt nooit uitgelezen. Bestsellers en onontdekte boeken wisselen af met recente romans. Je kunt een Bookazine kopen in de boekhandel of bestellen op internet, maar als je zeker wilt zijn van elke Bookazine, kun je een abonnement nemen.

Als je met lezen calorieën zou verbranden, was ik akelig dun

Facebook en Twitter

Ben je vaak op social media te vinden? Dan ben je Libelle vast al tegen gekomen op Facebook of Twitter. Alle leuke, ontroerende en grappige artikelen die op Libelle Daily verschijnen worden op de social media-kanalen gezet. Dit is handig zodat je nooit een artikel mist, maar ook kun je meediscussiëren met andere lezeressen over de artikelen, en mis je nooit extraatjes als Libelle Daily Deelt Uit.

Beeld: iStock