Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

1 jaar bloemen met het bloemabonnement

De bloemen worden elke maand bezorgt door uw eigen lokale bloemist. De boeketten worden handmatig samengesteld door een professional en daarna persoonlijk bezorgd. Daarnaast zijn de boeketten altijd groot en en seizoensgebonden. Zo heeft u een mooie afwisseling in bloemen.

Leuk voor mama of oma

Advertentie

Wat is er nu leuker voor een oma dan elke week van de kleinkinderen een mooie bos bloemen te krijgen? Geef uw tante, dochter, vriendin of oma een bloemenabonnement cadeau en verdeel de rekening bijvoorbeeld onder de kleinkinderen.

Gratis leenvaas

Het boeket of bloemstuk wordt compleet geleverd met bijpassende vaas of schaal. De lokale bloemist neemt de oude bos en vaas weer mee terug en zorgt dat de nieuwe prachtig bij u thuis komt te staan inclusief bijpassende vaas.

De Regiobloemist

De Regiobloemist verstrekt wekelijkse en maandelijkse bloemabonnementen aan bedrijven en consumenten. De Regiobloemist bezorgt prachtige, seizoensgebonden en in uw stijl boeketten of bloemstukken. De Regiobloemist werkt samen met 1.050 bloemisten in Nederland waardoor zij snel kunnen bezorgen. (Voor 13 uur besteld, is dezelfde dag bezorgd in elke plaats in Nederland).

Winnen!

Wij mogen 5 x een jaarabonnement (t.w.v. € 200,- per stuk) weggeven! U kunt nog meedoen t/m 24 december. En lees ook de overige spelvoorwaarden.

Code bloemabonnement: #Libelle5

Zo doet u mee

Kies een cadeau uit onze Kerst Twitter gedichtenwedstrijd. Volg ons op Twitter, maak uw eigen Twittergedicht over het cadeau dat u wilt winnen en zet de code van het cadeau van uw keuze in uw tweet.


Voorbeeld:

#Libelle6 Wil graag ’n sticker winnen das gezellig bij ons binnen. Het is Santa Claus, niet Sint, ben benieuwd wat hij van dit gedicht vindt

 

Let op! Dus ALLEEN Tweets op Twitter mét code kunnen winnen.

Schrijver Hugo Borst: “Durfde je eindelijk een 1,5-meter-terras op?”

Hugo en Iris - Libelle

Hugo Borst (57) en Iris Koppe (35) zijn beiden schrijvers, maar daar houdt de gelijkenis wel op. Toch zijn ze vrienden en gaan ze geen onderwerp uit de weg. Over oud worden, sex, politiek, corona en meer: Hugo en Iris stellen brutale vragen én geven openhartig antwoord. 

I: Jij bent toch getrouwd?
H: Jazeker, 24 kilo geleden.
I: Hoelang al?
H: Het was 1988.
I: Neeeee. Toen was ik 3.

H: Eh, waar wil je naartoe? Goed nieuws? Ben je ten huwelijk gevraagd?
I: Niet zo snel. Ik heb koppijn vandaag, Hugo, kóppijn.
H: Wat heeft dat met trouwen te maken? Oh, wacht even

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien