Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

100 mannen over vrouwen

Vrouwen zijn socialer, kunnen beter multitasken en zeker beter communiceren dan mannen. Vinden we zelf. Maar hoe denken mannen eigenlijk over vrouwen? Lees hier enkele uitspraken.

Advertentie

Popstars-juryvoorzitter & presentator Henkjan Smits:

“De hele wereld kan me een botte boer vinden, ik trek het me pas écht aan wanneer mijn vrouw dat tegen me zegt.”

Presentator Robert ten Brink:

“Als enige man in een vrouwengezin heb ik gewoon niets te zeggen. Roos regelt alles en als ik bijvoorbeeld help met koken, staan mijn dochters er fronsend omheen: ‘O, doe jij dat zo?’ Ik geef maar gewoon toe, anders heb ik geen leven meer.”

Politiek verslaggever Frits Wester:

“Ik heb heel veel moeite voor mijn vrouw moeten doen. Dat vond ik heel aantrekkelijk.”

Boer Jos uit Boer zoekt Vrouw:

“Dycke is de vrouw van mijn leven en ze houdt me regelmatig een spiegel voor. Dat is prima, daar groei je alleen maar van als mens. Al is het niet altijd leuk om te horen.”

quote

Martijn (29): “Vrouwen missen een stukje zelfreflectie. Fietsen en sms’en gaat bijvoorbeeld niet samen, maar ik zie genoeg vrouwen die dat toch doen.”

Waar vrouwen mannen gelukkig maken:

  • “Door mij te laten uitslapen op zondagmorgen.” (Ramon, 37)
  • “Door lief te zijn en eh… met seks.” (Reinier, 29)
  • “Door te laten merken dat ik onderdeel van haar geluk ben.” (Martin, 58)
  • “Door lekker tegen mij aan te kruipen wanneer we samen naar een film kijken.” (Wilco, 36)
  • “Door hun gave overal een feestje van te maken en altijd voor gezelligheid te zorgen. Zelfs wanneer het twee weken regent tijdens een vakantie.” (Dick, 60)

Quote

Bouw­vakkers over wanneer en waarom ze vrouwen nafluiten:

Nigel (46): “Ik fluit naar elke vrouw die voorbijloopt. Soms is dat leuk voor mij als het echt een mooie dame is en soms is het leuk voor minder aantrekkelijke vrouwen, dan heeft zij ook weer een goede dag. Dat fluiten zou je kunnen zien als therapie voor het zelfvertrouwen van vrouwen.”
John (47): “Soms lees je weleens dat vrouwen het niet leuk vinden als ze niet meer worden nagefloten, maar aan de andere kant vinden ze het weer oneerbiedig als we het wel doen. Wij houden ons daar allemaal niet mee bezig. Als ik een lekker ding voorbij zie lopen, mag ze van mij best weten dat ze mooi is. En als ze zich niet omdraait? Dan vind ik haar meteen een stuk minder aantrekkelijk.”

Jan Heemskerk over vrouwen

Van de ruim 200 mannen die de mannen-enquête  op Libelle.nl hebben ingevuld, zeggen er 4 niet voor altijd bij hun vrouw te willen blijven. 11 mannen twijfelen.

Henk (52):
“Ik ben jaloers op vrouwen omdat zij kinderen kunnen krijgen.”

mannenzienvrouwenhetliefst

Belangrijk aan een vrouw volgens mannen:
1. Verzorgend zijn (29%)
2. Intelligent (24%) en onafhankelijk (24%)
3. Creatief (14%)
4. Dat ze mooi is (9%)

Lees alle 100 uitspraken in Libelle 2. Dé Mannen Libelle.

In de enquête zijn mannen aan de kaak gesteld over Libelle. Maar wat vinden mannen eigenlijk van Libelle.nl? Zijn er onderwerpen die meer besproken moeten worden? Of is Libelle.nl helemaal man-proof? We horen graag jullie reactie onder dit artikel.

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien