null Beeld

3x genieten van mooi Nederland

Met kunstprojecten, verrassende excursies en tentoonstellingen staat de diversiteit van het Nederlandse landschap vol in de spotlights.

Forten van de Hollandse Waterlinies

Ontdek de bijzondere flora en fauna rondom de forten van de Hollandse Waterlinies. Tijdens een fortensafari krijgen deelnemers tekst en uitleg van een boswachter die het gebied kent als zijn broekzak.
odeaandehollandsewaterlinies.nl

11 Fountains van Friesland

Internationale kunstenaars hebben een nieuwe invulling gegeven aan de bekende Elfstedentocht zonder dat daar ijs aan te pas komt. Elf Friese steden zijn door hen voorzien van bijzondere waterwerken, waarbij iedere stad een eigen verhaal vertelt.
friesland.nl

Kerkenpaden door de Achterhoek

Kerkenpaden komen uit de tijd dat katholieken hun geloof alleen in het geheim konden belijden. Het netwerk van mysterieuze weggetjes naar geheime kerken bestaat nog steeds. Deze bijzondere paden zijn in 2021 weer te ontdekken. Kijk voor routes op de website.
achterhoek.nl

Let op: Vanwege de coronamaatregelen geldt voor veel uitstapjes dat reserveren noodzakelijk is. Ook kunnen programma’s worden aangepast of komen te vervallen. Check voor de zekerheid de site!

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden