null Beeld

3x koffie drinken op het station

Nederland kent heel wat stations waar de trein allang niet meer komt. Sommige van die plekken hebben een tweede leven gekregen.

De Wachtkamer, Vogelenzang

De Wachtkamer van het voormalige station in Vogelenzang is een heerlijke beleving. Je zit er prachtig, ze bakken alle taarten zelf en de high tea is er voortreffelijk. Vroege wandelaars kunnen hier trouwens ook terecht voor een high coffee.
dewachtkamer.com

De Witte Dame, Abcoude

Ooit reed hier het lijntje naar Amsterdam langs. Tegenwoordig kun je er heerlijk lunchen na een wandeling door polder Het Gein. Het patatje rendang is vermaard! Sinds begin deze maand is de Witte Dame geheel vernieuwd
hoteldwd.nl

De Generaal, Baarn

Genieten van de beginnende herfstkleuren in de bossen bij Baarn en daarna onder de afkapping van voormalig perron 1 van Station Baarn bijkomen met koffie, een eenvoudige lunch of een bockbiertje.
degeneraal.nl

Let op: Vanwege de coronamaatregelen geldt voor veel uitstapjes dat reserveren noodzakelijk is. Ook kunnen programma’s worden aangepast of komen te vervallen. Check voor de zekerheid de site!

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden