null Beeld

PREMIUM

3x relaxen aan de kust

Lunchen met uitzicht op zee, borrelen met de voeten in het zand of dineren bij zonsondergang. Het kan bij deze nieuwe strandpaviljoens.

Stephanie Pander

De Botanist aan Zee, Koudekerke

De Botanist zat al in Breda en nu is er ook een plek aan zee. Hier worden spritzers en cocktails geserveerd. Op de menukaart staan kleine gerechten om te delen. Take-out is ook mogelijk: van een makkelijke maaltijd en snacks tot koffie, frisse drankjes en ijs.
debotanistaanzee.nl

Kayuca, Zandvoort aan Zee

Lekker veel rotan, planten, kleden en kussens en grote katoenen parasols voor als de zon te veel wordt. Allemaal spullen om mee naar huis te nemen en dat kan, want de eigen meubellijn is ook te koop. Vegetariërs komen hier uitstekend aan hun trekken.
kayuca.nl

Simpel aan Zee, Wassenaarseslag

Wie bereid is iets verder te wandelen, vindt ruimte en rust. Het laatste strandtentje bij de strandopgang Wassenaarseslag is een surfspot, waar een ontspannen sfeer hangt. Wat de catering betreft: kopje koffie, glaasje limonade: heel simpel en juist daarom zo fijn!
simpelaanzee.nl

Let op: Vanwege de coronamaatregelen geldt voor veel uitstapjes dat reserveren noodzakelijk is. Ook kunnen programma’s worden aangepast of komen te vervallen. Check voor de zekerheid de site!

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden