null Beeld

3x urenlang lekker lezen

In de tuin, op het balkon of aan het strand: dit pas verschenen leesvoer maakt je zomerdag compleet.

Stephanie Pander
null Beeld

Liefdes-apk

In deze bestseller bespreekt Werner Bartens de grote vragen die iedereen met een lange relatie zichzelf weleens stelt. Wat als de twijfel toeslaat? Kun je ingesleten patronen veranderen? Hoe houd je je relatie goed als je samen een nieuwe fase in gaat? Een boek vol heldere inzichten.
Het geheim van lange liefde, Werner Bartens € 22,99 (Nieuw Amsterdam)

null Beeld

Samen met de baas

Toy Sooner ontworstelt zich aan een gewelddadige relatie en voedt haar dochter in haar eentje op. In het zeeaquarium wil ze een ziekenhuis voor zeeschildpadden beginnen. Dat moet wel samen met haar aantrekkelijke baas Ethan. Kan ze zich openstellen voor de toekomst?
Dromen van het strandhuis, Mary Alice Monroe € 20,99 (Xander Uitgevers)

null Beeld

Oud geheim

Op een avond, ruim twintig jaar geleden, hebben Leigh en haar zus Callie iets vreselijks gedaan. Jaren later wordt Leigh, die werkt bij een succesvol advocatenkantoor, gedwongen een nieuwe cliënt aan te nemen. Ze is verbijsterd als ze ontdekt dat deze man weet wat destijds is gebeurd.
Valse getuige, Karin Slaughter € 22,99 (Harper Collins)

  • Tekst: Stephanie Pander. I Love Holland: Susan Dalstra. Fotografie: Bluebirds in the Backyard, Dordrechts Museum/Jan Toorop, Oude Eik in Surrey (1890, Stedelijk Museum Amsterdam), Getty Images, Nationale Beeldbank
Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden