null Beeld

PREMIUM

3x vertier op het water

Van actief en sportief tot relaxed recreëren: een dag op het water voelt als pure vakantie.

stephanie pander

Kanoën op de Dinkel

De Dinkel is misschien wel het stoerste riviertje van ons land. Het kronkelt door het Twentse landschap en heeft zelfs kleine stroomversnellingen. Je mag er alleen in het najaar varen en de mooiste stukken zijn alleen per kano bereikbaar.
actieftwente.nl

Tuffen in een fluisterboot

Water genoeg in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Huur een fluisterboot, kies een route en geniet! Sommige routes voeren dwars door de weilanden, andere komen langs gezellige dorpen als Dwarsgracht, Muggenbeet en Giethoorn.
visitweerribbenwieden.com

Droogvallen op het Wad

Voor wie liever niet alleen de zee op gaat, maar weleens wil droogvallen op de Waddenzee zijn er dagtochten met kapitein. Kapitein Jan Rotgans vertrekt dagelijks met de WR130 Johanna II vanuit Den Oever. Wie geluk heeft, luncht aan boord met zelf gevangen kokkels.
janrotgans.com

Let op: Vanwege de coronamaatregelen geldt voor veel uitstapjes dat reserveren noodzakelijk is. Ook kunnen programma’s worden aangepast of komen te vervallen. Check voor de zekerheid de site!

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden