Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

5x kans op Mijn Grote Sprookjesboek

Al eeuwen lang groeien kinderen er mee op: sprookjes. En u waarschijnlijk ook. In dit nieuwe sprookjesboek staan de twintig bekendste sprookjes waaronder Roodkapje, Sneeuwwitje en Sjaak en de Bonenstaak. Zo kunt u nog even kunt wegdromen.. of uw kinderen natuurlijk!

Advertentie

Magie
Mijn Grote Sprookjesboek is een lekker dik boek. De kaft is bijzonder vormgegeven, er zit namelijk een spiegeltje op. Hierdoor krijgt het boek echt iets magisch. Daarnaast zijn de bladzijden extra dik zodat kinderen er zelf ook makkelijk door heen kunnen bladeren en de plaatjes kunnen bekijken.

Winnen!

Deze winactie is afgelopen. De winnaars krijgen zo snel mogelijk bericht of zij gewonnen hebben. Voor andere winacties kunt u naar de spelletjes pagina gaan.

Klik op het plaatje en lees alvast een stukje uit het sprookjesboek.

Mijn Grote Sprookjesboek
ISBN 9789073011120, Prijs € 19,95
Verschijningsdatum mei 2009

U kunt Mijn Grote Sprookjesboek ook bij de webshop Leuksteliedjes.nl bestellen.

Zo ziet deze week (11 t/m 17 augustus) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien