Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

De dag nadat - ik ontdekte dat mijn man een affaire had met mijn vriendin

Lees hier hoe het verder ging nadat Ellen ontdekte dat haar man een affaire had met haar vriendin. 

Ellen (41): “Mijn man beloofde me na die dag dat hij Rianne niet meer zou zien. Ik geloofde hem, maar het bleek een leugen. Er vielen meerdere verkeersboetes op de mat, allemaal geflitst op wegen bij haar in de buurt. De affaire was nooit gestopt. Dit is nu een jaar geleden en inmiddels wonen ze samen in het dorp waar ik ook woon. Toen ik Rianne laatst tegenkwam op het schoolplein ben ik haar aangevlogen. Dat is natuurlijk niet goed te praten, maar ik kon mezelf niet bedwingen. Inmiddels negeren we elkaar volledig. Erg handig is dat niet, want Theo en ik hebben natuurlijk wel een zoon samen. Bovendien zijn we nog steeds niet officieel gescheiden. Ze proberen me letterlijk alles af te nemen, dus de rechtszaken volgen elkaar in rap tempo op. Deze hel gaat misschien nog wel jaren duren…”

Advertentie

BEKIJK OOK DEZE VIDEO: Gelukkig zijn er ook een hoop vrouwen die hun vriendschap koesten. Zoals Anke en Marjan.

 

LEES OOK:

De beste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien