null Beeld

PREMIUM

Alles op tafel, The Mousetrap en Drummies

Stephanie Pander
null Beeld

...DE BIOS
Alles op tafel

Het begint als een gezellig etentje met vrienden. Totdat iemand een spel voorstelt: iedereen legt z’n telefoon op tafel en wat die avond binnenkomt – sms’jes, oproepen en e-mails – moet worden gedeeld. Wat hebben ze te verbergen en hoe goed kennen ze elkaar eigenlijk? Met Linda de Mol, Lies Visschedijk, Peter Paul Muller, Waldemar Torenstra, Eva Crutzen, Diederik Ebbinge en Ramsey Nasr.
Vanaf 4 november in de bioscoop

null Beeld

...HET THEATER
The Mousetrap

Een klassieke theater­thriller in een nieuw jasje. Het verhaal speelt zich af in hotel Monkswell Manor, waar een aantal gasten is ingesneeuwd. In de ­omgeving heeft eerder die dag een moord plaatsgevonden. Een politieagent bezoekt het hotel omdat hij vermoedt dat de ­moordenaar zich hier schuilhoudt. Dan blijkt dat alle aanwezigen een ­motief hebben en in de ­gelegenheid waren de moord te plegen.
rep.nu

null Beeld Fairmont High School Majorettes Cape Town, Zuid-Afrika, 2018. Foto: Alice Mann
Beeld Fairmont High School Majorettes Cape Town, Zuid-Afrika, 2018. Foto: Alice Mann

....EEN EXPO
Drummies

In deze fototentoonstelling brengt portret­fotograaf Alice Mann de Zuid-Afrikaanse ‘drummies’ in beeld. De ­drummajorettes zijn een begrip in Zuid-Afrika en deze sport (want zo wordt het gezien) brengt meisjes met verschillende sociale achtergronden samen. Rondom de ­aankleding is een ware cultus ­ontstaan. De 27 krachtige portretten in Kunsthal Rotterdam brengen dit prachtig in beeld.
kunsthal.nl

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden