null Beeld

Alles van Libelle

Libelle

Saskia van den Hoven

Libelle geeft je echte verhalen en heel veel inspiratie om maximaal van het leven te kunnen genieten. Bijzondere interviews, uitgebreide reisreportages, de nieuwste mode, de mooiste tuinen en de beste lekker-in-je-vel adviezen. Dat is Libelle, hét vrouwenweekblad van Nederland.

Libelle verschijnt wekelijks op donderdag bij de abonnees en ligt op vrijdag in de winkel.

Libelle Natuuragenda, door Marjolein Bastin

Jaarlijks maakt Marjolein Bastin een Libelle Natuuragenda, de eerste verscheen al in 1980. Met deze fraaie agenda kan je iedere week van een nieuwe tekening van Marjolein genieten. Bovendien heeft de agenda veel ruimte voor jouw afspraken en aantekeningen en zijn alle feestdagen duidelijk aangegeven. De agenda is zo gedrukt dat je aan het eind van het jaar de calendariumpagina’s kunt uitscheuren en zodoende een mooi boekje aan de agenda overhoudt.

null Beeld

Libelle Specials

De Libelle Specials zijn vernieuwd! Je krijgt nog steeds van 13x keer per jaar de allerleukste en mooiste Specials in de bus, waarin de favoriete onderwerpen van onze lezeressen worden belicht. Maar voortaan zijn de Specials onderverdeeld in de 4 meest populaire thema's.

Dit zijn de 4 thema's:

  • Gezond & Gelukkig
  • Libelle Tuin & Zo
  • Libelle Living
  • Libelle Lekker

Libelle Bookazine

Libelle Bookazine, is een boek in tijdschriftvorm. Lekker licht en dus handig om mee te nemen op vakantie of in bad. Bestsellers en onontdekte juweeltjes, oudere en recentere romans wisselen elkaar af. Stuk voor stuk toegankelijk, indrukwekkend en meeslepend. Het tijdschrift Libelle Bookazine wordt speciaal geselecteerd door Libelle in samenwerking met gerenommeerde uitgeverijen en verschijnt 13 keer per jaar!

Jan, Jans en de Kinderen

In Jan, Jans en de kinderen staat het dagelijks leven centraal. De strip gaat over een gezin met een vader en moeder (Jan en Jans) en drie kinderen (Karlijn, Catootje en Gertje). Verder zijn er natuurlijk de huisdieren (Lotje, Loedertje en de Rode Kater) en vrienden en familie.

Jan, Jans en de kinderen is een strip die wekelijks verschijnt in het blad Libelle. Ieder jaar komen er twee stripboeken uit met strips die al eerder in Libelle hebben gestaan en een paar nieuwe strips. Ook verschijnen er regelmatig specials.

E-column Manon

Geniet je ook elke week zo van het dagboek van Anne-Wil in Libelle? Dan is Anne-Wils dochter Manon u vast niet onbekend. En het leuke is, net als haar moeder, houdt zij haar dagboek voor ons bij. Digitaal wel te verstaan. In een wekelijkse e-mail schrijft ze over haar twee opgroeiende kinderen Robbert en Willeke, over haar moeder en natuurlijk over haar eigen leven. In het dagboek van Manon lees je dus ook háár kant van het verhaal.

Libelle Zomerweek

Al 20 jaar is de zomerweek een groot feest! Afgelopen mei bestond de Libelle Zomerweek 20 jaar, dat wij gevierd hebben met het thema 'Let's dance'. Deze bloemige editie van de Libelle Zomerweek werd een bijzonder kleurrijk feestje op het Almeerderstrand in Almere. Editie 21 van de Libelle Zomerweek gaat plaatsvinden van 15 mei tot en met 21 mei 2017. De kaartverkoop zal in maart 2017 van start gaan.

Libelle Nieuwscafé

Live vanuit café Dudok in Den Haag gaat Libelle’s Ebru Umar keer op keer in gesprek met verschillende ministers. De bezoekers mogen vragen stellen over de op dat moment belangrijke politieke vraagstukken. Én er is een muzikaal intermezzo, wie zal het de volgende keer worden? De entree voor dit evenement is gratis (inclusief koffie/thee en appeltaart) maar vol = vol.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden