PREMIUMRecept

Avocado met tomaatjes en pepita’s

null Beeld Sigurd Kranendonk
Beeld Sigurd Kranendonk
Ans de VreeSigurd Kranendonk

Voor 4 personen

• 4 kleine struikjes Romaine sla
• 3 avocado’s, pit en schil verwijderd, in kwarten
• 200 g gemengde cherrytomaatjes, gehalveerd
• 1 sjalotje, fijngesneden
• 3 el geroosterde pepita’s
• Enkele takjes koriander, blaadjes

Dressing
• 3 el extra vergine olijfolie
• 1 el limoensap
• ½ tl gerookte paprikapoeder
• 1 teentje knoflook, geperst
• Zeezout en peper

Bereidingstijd: 10 min.
Kcal.: 392 p.p.

Meng alle ingrediënten voor de dressing.
Maak de blaadjes van de sla los en leg ze op een grote schaal. Verdeel hierover de avocado, tomaatjes, sjalot en pepita’s. Schenk de dressing over de salade en bestrooi alles met korianderblad.

Receptuur: Ans de Vree | Fotografie: Sigurd Kranendonk | Styling: Hanna van den Bos

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden